Mališan iz Smedereva teško povređen: Dečak rođaku sekirom razbio glavu dok su sekli drva!

Autor: Republika

Hronika

11.11.2018

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak D. S. (7) iz Smedereva, koji je u petak udario sekirom u glavu rođaka S. I. (11) i teško ga povredio, najverovatnije je to uradio slučajno, tokom seče drva.

RepublikaFoto: pixabay.com

Podsetimo, incident se dogodio u popodnevnim časovima u Cvećarskoj ulici, a 11-godišnji dečak je nakon udarca zadobio frakturu lobanje.

- Mlađe dete je došlo kod rođaka S. I. i sekirom su cepali drva. U jednom trenutku, najverovatnije slučajno, D. S. sekirom je udario rođaka u glavu i teško ga povredio. S. I. zadobio je frakturu lobanje i nakon pregleda u smederevskoj bolnici prebačen je u Urgentni centar u Beogradu - kaže izvor iz istrage, prenose beogradski mediji.

Prema rečima sagovornika, D. S., po svemu sudeći, nije želeo da povredi rođaka.

- O svemu je obaveštena policija, kao i tužilaštvo, ali s obzirom na to da se radi o deci koja ne podležu krivičnoj odgovornosti, ali i na činjenicu da se sve desilo slučajno, sedmogodišnjak neće snositi sankcije - kaže sagovornik.

Komšije dvojice dečaka kažu da im nije jasno gde su bili roditelji dečaka kada se desila nesreća.

- Neodgovorno je dozvoljavati deci da cepaju drva i da se igraju sekirama, pošto se začas desi tragedija - kažu komšije.

Otac dečaka koji je sekirom udario svog rođaka kaže da je u vreme incidenta bio na poslu.

- Imam šestoro dece i oni često cepaju drva. Rođak sa ženine strane je došao kod nas i moj sin je uzeo sekiru i greškom ga udario u glavu. Dete je operisano u Urgentnom centru u Beogradu, a potom vraćeno u smederevsku bolnicu. Malo sam pričao s njim i rekao mi je da ima jake bolove u glavi - rekao je otac dečaka koji je slučajno povredio svog rođaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading