Obdukcija otkrila pravi uzrok smrti Crnog Gruje i misterioznog pada sa terase u Đušinoj

Autor:

Hronika

09.11.2018

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obdukcija je potvrdila da je Nenad Grujović, zvani Crni Gruja, osuđenik i navodno blizak saradnik Kekine grupe, u noći između utorka i srede izvršio samoubistvo.

RepublikaFoto: e-stock/E. ČONKIĆ
Nenad Grujović izvršio samoubistvo

Grujović je preminuo preksinoć nakon najpre misterioznog pada sa terase u Đušinoj ulici na Paliluli, gde je živeo sa suprugom. U trenutku kada je Grujović skočio sa prozora u stanu je bila i njegova supruga. Ona je pozvala Hitnu pomoć i Grujović je odvezen u Urgentni centar, saznaje Blic.

Međutim, oko ponoći je izdahnuo. Prema prvim i nepotvrđenim informacjama, odmah se sumnjalo na samoubistvo, ali policija je ispitivala i to da li je Grujović bio u trenutku skoka pod dejstvom narkotika ili alkohola. Takođe, nije se isključivalo da je Grujović pao nesrećnim slučajem.

Jutro nakon kobnog pada u kući Grujovića bili su njegova supruga i otac. Grujovićev otac otvorio je novinarima vrata stana, međutim, rekao je da ne želi da daje nikakve izjave za medije povodom smrti svoga sina.

- Nemam ništa da kažem - rekao je kratko i zatvorio vrata.

Komšije i radnici lokala u Đušinoj ulici rekli su da su za događaj čuli na vestima, ali da nisu poznavali Grujovića. Međutim, njegovi prijatelji i poznanici za pojedine medije ispričali su da im je "neverovatno da se ubio", kao i da nije bilo nikakvih znakova koji upućuju da je tako nešto moguće.

Ipak, obdukcija je to potvrdila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading