Osveta: Čume šalje bivšu ženu na robiju!

Autor:

Hronika

09.11.2018

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubiša Buha zvani Čume, bivši svedok-saradnik u postupcima protiv "zemunskog klana", tužio je bivšu suprugu! Kako Srpski telegraf saznaje, on je protiv Ivane Tulović podneo krivičnu prijavu zbog sumnje da je lažno svedočila tokom suđenja protiv njega, nakon čega je Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu odlučilo da podigne optužnicu protiv nje!

Foto: facebook.com/Legende devedesetih
Ljubiša Buha Čume i Ivana Tulović

Bez osnova

- Buha tereti Tulovićevu da je tokom suđenja u postupku za ukradeni ferari koji joj je poklonio više puta davala lažne izjave i pored toga što je bila svesna da je to krivično delo! Ipak, nju to nije sprečilo da i dalje nastavi da na račun bivšeg supruga iznosi niz ozbiljnih optužbi - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Između ostalog, Buhina bivša supruga izjavila je da joj je Čume prilikom jedne njene posete u KPZ Padinska skela navodno pretio.

- Tulovićeva je tada rekla da strahuje za sopstvenu bezbednost i da se plaši za svoj život! Međutim, istraga je pokazala da njene optužbe nemaju osnova, te je zbog toga tužilaštvo odlučilo da je krivično goni - priča izvor.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Ivana Tulović

Ipak, ni tu nije kraj ovoj surčinskoj sapunici! Bivša supruga nekadašnjeg svedoka-saradnika u više navrata je izjavila i da joj suprug, sa kojim ima dete, čak dve godine nije davao novac i alimentaciju, iako je Čume tvrdio da je uredno plaćao školovanje i ostale izdatke!

Izvor: Ivana je iznela niz neistina tokom suđenja za ukradeni ferari

- Osim toga, Tulovićeva se tereti i da je lagala prilikom svedočenja da nikada nije ucenjivala supruga, ali i zbog toga što je izjavila da je Čume u zatvoru "poludeo i da pije lekove za depresiju" - kaže izvor i dodaje da je tužilaštvo zbog lažnog svedočenja za Tulovićevu zatražilo kaznu zatvora od šest meseci, uslovno dve godine.

Advokat: Stop lažnim iskazima

Stefan Jokić, advokat Ljubiše Buhe, kaže za Srpski telegraf da mu je drago što je tužilaštvo reagovalo i donelo ispravnu odluku.

- Pozdravljam ovu odluku tužilaštva, vreme je da se stane na kraj lažnim iskazima i da, konačno, počnu da se izriču kazne za lažno svedočenje pred sudom - kaže Jokić.

Pretnje i uvrede

Ljubiša Buha se u zatvoru nalazi od 2015. godine upravo zbog supruge. On je krajem prošle godine osuđen na dve godine i osam meseci zatvora, kao i novčanu kaznu od 180.000 dinara zbog krivičnog dela prikrivanje, ugrožavanje sigurnosti Milana Ljubenovića, pripadnika obezbeđenja njegove supruge, kao i za sprečavanje i ometanje dokazivanja bivšoj supruzi Ivani Buhi.

Takođe, on je osuđen i na 16 meseci zatvora zbog vređanja zamenika tužioca tokom suđenja.

Sporni iskazi
  • Tulovićeva rekla da joj je Buha pretio iz zatvora
  • Tvrdila da dve godine nije plaćao alimentaciju
  • Na sudu rekla da nikada nije ucenjivala Buhu
  • Pričala da je Čume poludeo i da pije lekove za depresiju

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sramota

09.11.2018 11:10

Ako imate pare u Srbiji mozete sve. Coveku oprosteno 100 krivicnih dela koja je pocinio, nije mu sudjeno za pripadnost zemunskom klanu, dilovanje droge, ubistva...Taj kriminalac bi umro neosudjivan da nije te hrabre zene koja je jedina imala hrabrosti da ga prijavi i istraje u prijavama. Sada njoj podizu optuznicu, a kriminalac nikada nece odgovarati za ubistva i zlocine koje je pocinio. Divota. Bravo za pravosudje