Divlje svinje prave haos po Beogradu: Životinje izazvale dve opasne saobraćajke

Autor:

Hronika

08.11.2018

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Beogradu, posle Pupinovog mosta, nije bilo povređenih. Kako se navodi, do incidenta je došlo u sredu uveče oko 19 časova, a prema nezvaničnim informacijama, udes se dogodio pošto je kamion udario u divlju svinju,

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Kamion je navodno naglo stao, a zatim je na njega naleteo automobil, u koga je ubrzo zatim udarilo drugo motorno vozilo. Prema nezvaničnim informacijama, u tom delu grada formirala se navodno saobraćajna gužva, pišu Večernje novosti.

Da podsetimo, bivši fudbaler Crvene zvezde Dragan Mladenović objavio je pre mesec dana na društvenoj mreži Fejsbuk da je kod skretanja na autoputu za pijacu "Kvantaš" udario divlju svinju.

Treću u nizu saobraćajnih nesreća izazvala je krava na koju je kamion naleteo na Ibarskoj magistrali u blizini Lazarevca.

Na svu sreću u ovim saobaćajnim nezgodama niko nije teže povređen, a kako su nesrećne životinje stigle do ovih prometnih saobraćajnica ostaje nerazjašnjeno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading