Suđenje Bojanu Čmeliku za ubistvo kralja Malte: Smejao se porodici žrtve i to nije ono najbolesnije!

Autor: Republika

Hronika

08.11.2018

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Čmelik, Srbin koji je optužen za ubistvo Huga Četkutija preduzetnika sa Malte, dva puta je otpušten sa posla.

RepublikaFoto: youtube.com/ONE News Malta
Bojan Čmelik

On je radio za pomenutog preduzetnika i to u dve njegove firme, a veruje se da je otpušten zbog činjenice da je na poslu govorio srpski, što je protiv pravila.

- U firmi imamo pravilo da se govori jedino engleski jezik ili malteški, zato što mi ne govorimo srpski. Jedna od razloga zašto sam ga otpustio jeste taj što je imao stav: "Ja ću govoriti srpski ako želim" - rekao je Noel Falzon, sin ubijenog Huga i direktor pet njegovih kompanija.

Falzon je juče svedočio na sudu protiv Čmelika. Poslednje ročište je moralo da se odloži pošto je Falzon izgubio kontrolu i počeo je da vreća Čmelika u sudnici, dok se Bojan smejao porodici ubijenog.

Falzon je rekao da je lično otpustio Srbina, a da ga je poslednji put video posle septembra 2017. godine kada je došao po platu, prenosi lovinmalta.com.

- To je bio poslednji put pre ubistva da sam ga video - rekao je Falzon. Čmelik je počeo da radi u pomenutoj kompaniji u februaru 2017. godine.

On je i ranije otpušten, nakon što se nije pojavio na poslu tokom novogodišnje noći u jednoj od Hugovih firmi. Bojan je koristio lažni pasoš tokom boravka u inostranstvu, a Hetkutija, poznatog i kao "kralj Malte", napao je ispred njegovog restorana i zadao mu dva kobna uboda nožem. U Srbiji ima bogat kriminalni dosije. Optužen je da je u petak, 13. jula, oko 22.30 ušetao u najnoviji Hetkutijev butik-hotel u Pačevilu, na Malti, prišao biznismenu, zagrlio ga i ubo ga u stomak, pred brojnim svedocima. Hetkuti je brzo prebačen u bolnicu, više puta je operisan, ali mu nije bilo spasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading