DETALJI STRAVIČNOG ZLOSTAVLJANJA U OBRENOVCU: Davali su mi koru hleba na dan, kupali me u dvorištu kao svinju

Autor: Republika

Hronika

08.11.2018

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davali su mi na dan koru hleba. Stalno sam bila gladna. Svakog dana molila sam se da umrem, da me konačno ubiju i prekrate mi muke.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ovim rečima, na saslušanju u tužilaštvu, opisala je horor Jelena V. (28), nesrećna devojka koja je dve godine živela kao robinja bračnog para iz Obrenovca.

Detalje o njenom mučnom životu koji su nedavno isplilavali u javnost, Jelena je ponovila pred tužilaštvom. Ona je pre nekoliko dana ispričala užas koji je preživela, a sada su isplivali još neki detalji.

- Davali su mi na dan koru hleba. Stalno sam bila gladna. Prali su me hladnom vodom u dvorištu, kao svinju. Vrištala sam, kukala, ali mi niko nije pomagao. Na kraju sam ih molila da me ubiju, da mi skrate muke - rekla je žena čija je jeziva sudbina šokirala Srbiju.

Kako je ranije dodala, mučenje koje je doživljavala bilo je jezivo.

- Čupali su mi nokte, terali me da jedem izmet, a onda su me silovali i metlom - rekla je ona.

Za zversko mučenje koje je trajalo 22 meseca, optužila je Milevu M. (27) i njenog supruga Nenada P. (35).

Nesrećna žena ispričala je da je u njihovu kuću došla dobrovoljno, sama, bežeći od svoje porodice u kojoj je teško živela. Nije znala da će ući u pakao.

- Mileva mi je bila drugarica i pošto je znala da živim teško pozvala me je da živim kod nje. Rekla je da će mi pomoći da nađem posao, ali umesto toga počeli su da me teraju da prosim. Maltretirali su me svakog dana, tukli, vezivali lancem, silovali metlom, terali da prosim za njih i jedem izmet. Jednom sam pokušala da pobegnem, ali su me zaustavili i ubili od batina - ispričala je nesrećna robinja.

Ona je potvrdila i da je pre nekoliko godina operisala karcinom na mozgu, kao i da je bila žrtva zlostavljanja od strane sopstvene porodice i supružnika.

Ona je takođe majka četvoro maloletne dece koja žive u domu za nezbrinutu decu i hraniteljsku porodicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading