Jezivi detalji silovanja u bunkeru na Dunavu: Dečak (13) ispričao bljuvotine koje mu je monstrum govorio i opisao torturu!

Autor: alo.rs, telegraf.rs

Hronika

06.11.2018

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić N. S. (19) iz jednog sela kod Kladova, koji je uhapšen u ponedeljak uveče zbog sumnje da je u više navrata silovao dečakom (13) iz komšiluka, danima je uhodio žrtvu, dok je nije uhvatio i zlostavljao u bunkeru na obali Dunava.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dete se pre nekoliko dana vratilo sa psihijatrijskog lečenja iz Beograda gde je bio zbog prethodnog silovanja.

Mladić N. S. (19) iz jednog sela kod Kladova, koji je uhapšen u ponedeljak uveče zbog sumnje da je u više navrata silovao dečakom (13) iz komšiluka, danima je uhodio žrtvu, dok je nije uhvatio i zlostavljao u bunkeru na obali Dunava.

- Dečak se pre nekoliko dana vratio sa psihijatrijskog lečenja iz Beograda gde je bio zbog prethodnog silovanja, zbog kog je krajem septembra ove godine uhapšen njegov drugi komšija D. S. (36) - saznajemo u istrazi.

Uhapšeni manijak N. S. danima je dečaka pratio kad je izašao iz bolnice, dok ga nije pozvao na telefon i rekao mu da dođe na obalu Dunava.

- To se desilo prošle subote, oko 10 sati pre podne. Dete je otišlo na dogovoreno mesto, kada ga je manijak ubacio u bunker i obljubio ga "dok su talasi Dunava udarali u zid"... Vrištao je ali niko nije čuo njegovo zapomaganje - prepričao je izvor šta je dečak rekao na svedočenju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Govorio mi "lepotane moj, ljubavi moja"

Podsetimo, krajem septembra policija iz Kladova je uhapsila prvog dečakovog silovatelja D. S. (36), kojeg je prvi put silovao pre godinu dana.

- Odveo me je na obalu Dunava, u mesto koje je obraslo rastinjem i tu je počeo da me miluje po glavi, govoreći mi "Lepotane moj, ljubavi moja" - ispričao je tada dečak.

Uplašen, on je pokušao da pobegne, ali je D. S. potrčao za njim, oborio ga na zemlju i slomio staklenu flašu.

- Stavio mi je grlić od slomljene flaše pod grlo i rekao mi je da će me ubiti ako nešto nekom kažem - naveo je dečak.

- Onda mi je skinuo pantalone i silovao me.

Nakon toga tortura se nastavila i narednih godinu dana.

- Komšija D. S. je pretio da će ubiti i mene i moje roditelje, a otac mi je umro pre dva meseca - ispričao je ovaj dečak, posle čega je otišao na lečenje u Beograd.

Izvor je dodao da je dete kod tužioca reklo da ga je mladić i ranije obljubio, ali da nije smeo da ga prijavi zbog pretnji.

- Nemojte ništa da pitate. Ne smem ništa da pričam, tako su mi rekli u poliicji i u centru za socijalni rad - rekla je majka, dok se iza nje, na vratima kuće nije pojavio njen sin.

Prema nazvaničnim informacijama, dečak je prvo sve ispričao majci koja je sina tek juče, 5. novembra, odvela u Centar za socijalni rad. Nakon toga, alarmirana je policija koja je sinoć uhapsila manijaka koji se u policiji branio ćutanjem.

- Priznao je da je silovao dečaka na obali Dunava tek kad je doveden kod tužioca, gde je pre toga zatražio nagodbu za priznanje i kako bi se izvukao sa manjom kaznom - navodi izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading