Pedofil devojčicama nudio po 1.000 DINARA da ga puste da ih dodiruje po GRUDIMA I NOGAMA!

Autor: alo.rs

Hronika

06.11.2018

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krivično veće jedinice surduličkog Osnovnog suda u Vladičinom Hanu osudilo je na 11 meseci zatvora Vaska Petrova (64) iz sela Gložje kod Bosilegrada zbog nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnicama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Portparol Ivan Mladenović saopštio je da je optužnica Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu teretila okrivljenog da je komšinice stare 12 i 14 godina nagovarao da mu uz novčanu nadoknadu dozvole da ih dodiruje po intimnim delovima tela.

Devojčice su odbile ponudu da od nastranog komšije dobiju po 1.000 dinara za pipkanje. Nemili slučaj pedofilije službenicima Policijske stanice u Bosilegradu prijavio je otac devojčica.

Krajem juna manijak je boravio u porodičnoj kući maloletnica, čiji je otac bio odsutan. Starac se nije libio da maloletnicama ponudi pare da bi pipkanjem i maženjem uživao u nedozvoljenim polnim radnjama.

Devojčice su u toku istražnog postupka na saslušanju u hanskom tužilaštvu rekle da im je pedofil i ranije nudio novac za dodirivanje grudi i nogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading