Da li je u Srbiji posao u menjačnici postao opasan po život? Poslednji slučaj: Nožem pretio radnicima i odneo 3.000 evra!

Autor: Republika

Hronika

06.11.2018

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u Sremskoj Mitrovici uhapsila S. J. (32) zbog sumnje da je opljačkao menjačnicu, prilikom čega je i nasilno prošao do prodajnog pulta i nožem pretio zaposlenima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Provalnik je odneo 3 hiljade evra.

Po nalogu nadležnog tužioca, za S. J. je odredjeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Foto: Ilustracija

Filmska pljačka menjačnice u Leskovcu

U avgustu ove godine, vlasnica MN Haus menjačnica u Leskovcu ostala je bez 60.000 evra, kada su lopovi s fantomkama na glavama uperili pištolje u radnike obezbeđenja, poprskali ih suzvacem, uzeli novac iz službenog automobila i udaljili se u nepoznatom pravcu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Neobično brutalna pljačka menjačnice na Karaburmi

Menjačnica u tržnom centru "Karaburma" opljačkana je 6. septembra ove godine na nesvakidašnji način. Razbojnici su automobilom probili staklena vrata na ulazu u tržni centar, nakon čega su iz prostorija menjačnice ukrali sef sa novcem. Kako navode u tržnom centru, pljačka se dogodila oko tri sata posle ponoći, a za počiniocima dela se još uvek traga, prenosi beogradski list.

- Novac je ukraden iz menjačnice "Marija Nata", a obezbeđenje je preduzelo sve potrebne radnje i obavestilo policiju. Potom je izvršen uviđaj i pokrenut odgovarajući postupak, a istražne radnje su u toku. Šoping centar je, nakon ovog nemilog događaja neometano nastavio sa radom - izjavili su predstavnici TC "Karaburma". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading