Pohapšena banda iz Bečeja: Iz čiste obesti zverski pretukli lekara

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

05.11.2018

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekar J. O. (44) pretučen je 1. novembra uveče dok se biciklom vraćao s posla iz ambulante u Novom Miloševu. Njega su na putu za Bašaid, gde trenutno živi, presrela dvojica mladića, teško ga pretukla letvom i nanela mu teške povrede: potres mozga, krvarenje na mozgu i povrede lobanje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Lekar je iste večeri prebačen u zrenjaninsku bolnicu i zatim u KCV u Novom Sadu, gde se oporavlja.

Policija je u ponedeljak uhapsila V. B. (24) i M. N. (21) iz okoline Novog Bečeja, osumnjičene za ovaj napad i njima je posle saslušanja određen pritvor do 30 dana.

- Kolima su me presreli i počeli da provociraju. Pošto su me već presreli i pre mesec dana, mislio sam da će se i ovog puta sve završiti na rečima. Međutim, u jednom momentu su mi preprečili put, pritisli me i počeli da tuku letvom sa ekserom na jednom kraju - ispričao je J.O, i potom dodao: 

 

- Uspeo sam da pobegnem, ali su me sustigli i ponovo udarali. Opet sam nekako pobegao u njive kraj puta, ali su me našli i ponovo tukli... Od udaraca sam izgubio svest. Kada sam se probudio, njih nije bilo, ali su se ubrzo vratili starim crvenim "jugom". Sakrio sam se u trsku u kanalu, deo tela mi je bio u vodi i odatle sam uspeo da pozovem policiju - naveo je on.

Inače, J.O. je prepoznao jednog od napadača, jer je nedavno bio njegov pacijent, ali smatra da je napadnut iz čiste obesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading