SINU INSPEKTORA IZ ČAČKA NIJE ODREĐEN PRITVOR: Evo gde je momak koji je upucao majku u oko

Autor: M. Tomić

Hronika

06.11.2018

04:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuku Šaponjiću (25), koji je u subotu uveče iz pištolja teško ranio svoju majku Gordanu G. (53), pogodivši je u oko, nije određen pritvor jer je zadržan na odeljenju psihijatrije čačanske Opšte bolnice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kako saznajemo, zbog bolničkog lečenja, Šaponjić, inače sin policijskog inspektora, još uvek nije dao izjavu policiji, niti je saslušan kod sudije ili tužioca. Naš izvor iz policije kaže da je mladić vidno potresen i uznemiren, jer, prema rečima njegovog poznanika, majku obožava.

- Izvesno je da mladić nije imao nameru da puca u svoju majku, koja mu je došla u posetu jer živi u inostranstvu, već da je pištolj slučajno opalio. Sve se dogodilo u stanu u centru Čačka. Gordana je najverovatnije ležala na krevetu kada je pištolj opalio. Metak joj je prošao kroz oko i zaustavio se na desnoj strani grudnog koša - kaže naš izvor iz istrage.

Gordana G., majka mladića, koja već duži niz godina živi u Nemačkoj, stabilnog je zdravstvenog stanja.

- Ona je dobro, vitalno je stabilna i nije životno ugrožena. Metak se i dalje nalazi u grudnom košu i on se neće vaditi sve dok joj se stanje ne stabilizuje. Pacijentkinja je pod nadzorom lekara, ali su sve vitalne funkcije očuvane - izjavila je dr Biljana Kočović, PR čačanske Opšte bolnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rance

06.11.2018 09:06

Pistolj nije igracka da se sa njim igra.