Biznismenu iz Prijepolja bacili dva molotovljeva koktela u dvorište: Uspeo da pobegne sa porodicom, a kamere sve snimile

Autor: Republika

Hronika

03.11.2018

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U dvorište poznatog privrednika Adnana M. bačena su dva molotovljeva koktela, u razmaku od nekoliko sekundi, a srećom povređenih nije bilo.

RepublikaFoto: twitter.com/Huriet Daily News

Kako nezvanično saznajemo, kamere su snimile dve osobe kako prilaze kući. 

Pretpostavlja se da su na dva vozila bačene dve boce sa zapaljivom tečnošću, takozvani molotovljevi kokteli, a da su zatim, eksplodirali rezervoari na vozilima.

Adnan se oglasio nakon eksplozija i ispričao da je u tim trenucima bio u kući sa suprugom i troje dece. 

On je ispričao da kada su čuli drugu eksploziju da su iskočili sa terase napolje, jer je požar zahvatio i deo kuće. 

Foto: youtube.com/Vecernje novosti
Snažan eksploziv razneo sve

Poznati privrednik je rekao da do sada nije dobijao nikakve pretnje, kao i da nikome ništa ne duguje, niti da je politički aktivan, ne ide na javne skupove, jedino što javno iznosi svoje mišljenje, ali ne veruje da bi to mogao da bude razlog napada na njegovu imovinu. 

Adnan je dodao da šteta koju je pretrpeo iznosi oko 150.000 evra, ali da je jedino važno to što u eksploziji niko nije nastradao, niti je povređen. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading