Stravično svedočenje maloletnice o manijaku iz tramvaja: Pipao me po grudima dok sam išla u školu!

Autor: M. Ž. L.

Hronika

03.11.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica (15) koju je u tramvaju napao Mihailo Isailović (37) saslušana je u petak u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu. Kako saznajemo, maloletnica je do detalja opisala ceo događaj koji su zabeležile i sigurnosne kamere iz gradskog prevoza.

Foto: facebook.com/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva
Mihailo Isailović

- Žrtva je dobila status posebno osetljivog svedoka. Ona je opisala šta se kobnog dana desilo, a iskaz je dala u prisustvu pravnog zastupnika. Pošto je reč o maloletnici, ona može da se obrati službi za pomoć svedocima i oštećenima ukoliko oseti da joj je zbog traume koju je doživela neophodna pomoć - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Dalji tok postupka protiv Isailovića biće poznat posle psihijatrijskog veštačenja čiji rezultati bi u tužilaštvo trebalo da stignu do kraja iduće nedelje. Podsetimo, snimak zlostavljanja u tramvaju pojavio se na društvenim mrežama, a Isailović je uhapšen nakon što je ukrao burek iz jedne pekare. Na teret mu se stavlja polno uznemiravanje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading