Sahranjena beba koju je otac tresnuo o pod: Otac-monstrum došao na grob maloj Milici

Autor:

Hronika

01.11.2018

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devetnaestomesečna Milica, koja je podlegla povredama koje joj je naneo otac Milomir Stanković (24), sahranjena je juče na groblju Zbeg u Borči. Od devojčice su se oprostili majka Slavica Vasić (24), ali i otac Milomir, koji je ćerku sredinom februara prošle godine iz sve snage tresnuo o pod!

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Milomir Stanković

Dete u domu

Otac-monstrum je posle svađe s taštom bes iskalio na bebi koja je tad imala samo 15 dana, a dete je posle višemesečnog oporavka bilo oduzeto od roditelja i smešteno u Dom za nezbrinutu decu. Nažalost, devojčici je nedavno pozlilo, najverovatnije od povreda koje joj je otac naneo, a lekari nisu uspeli da je spasu.

Deda Željko: S ćerkom nisam u kontaktu otkad se vratila mužu. Ne znam od čega mi je unuka preminula

- Malu Milicu su na večni počinak ispratili članovi najuže porodice. Došao je i nasilnik koji ju je bacio na pod i smrskao joj glavu. Miličina majka Slavica kratko je rekla da je dete poslednji put videla pre mesec dana.

Podsetimo, Slavica se vratila nevenčanom suprugu ubrzo nakon brutalnog zločina, dok se njihova ćerkica i dalje borila za život. Njeni roditelji nisu joj oprostili to što se pomirila s nasilnikom koji im je teško povredio tek rođenu unuku.

Foto: Srpski telegraf
Mala Milica

- Otkad se vratila Milomiru nisam progovorio s njom. Malu Milicu nisam viđao. Još uvek ne znam šta se dogodilo i zbog čega je moja unuka preminula - kaže Željko Vasić, deda nastradale devojčice, koji je, takođe, prisustvovao sahrani.

Kobna svađa

Podsetimo, stravičan zločin dogodio se u kući Stankovićeve tašte u selu Pambukovica kod Uba. Monstrum je najpre ošamario taštu, a potom zgrabio novorođenče i povredio ga. Ubrzo je uhapšen, a na saslušanju u tužilaštvu negirao je krivicu i branio se da mu je beba ispala iz ruku.

Pušten na slobodu!

Milomir Stanković pušten je iz pritvora, u kojem je bio zbog nasilja nad detetom, i brani se sa slobode.

- On je uhapšen odmah nakon što je ćerku tresnuo o pod, a na teret mu se stavlja nasilje u porodici. Protiv njega je podignuta optužnica, koja još nije stupila na pravnu snagu - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Prema njegovim rečima, postoji mogućnost da će krivično delo za koje se Stanković tereti biti prekvalifikovano, a on bi zbog tragičnog ishoda i smrti male Milice ponovo mogao da završi iza rešetaka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading