(VIDEO) Šešelj otkrio šta mu je Zvezdan Jovanović priznao o ubistvu Đinđića

Autor: Republika

Hronika

01.11.2018

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SRS Vojislav Šešelj i advokat Zora Dobričanin bili su danas gosti u emisiji "Dobro jutro Srbijo" na TV Hepi, a Zora Dobričanin je u emisiji izjavila da je protiv advokata Vesne Radomirović vođen disciplinski postupak u advokatskoj komori zbog sumnje da je potpisom lažirala prisustvo saslušanju Zvezdana Jovanovića u kom je on, navodno, priznao ubistvo Zorana Đinđića.

Zvezdan Jovanović

Šešelj kaže da je "Jovanović saslušavan pod batinama, a da je posustao pod pretnjama da će mu pobiti porodicu, a prethodno su mu pokazivali i njihove. Sve mu je to, kako on kaže, Jovanović ispričao i kada ga je predsednik SRS posetio u zatvoru.

On je tada, kako tvrdi Šešelj, rekao Rodoljubu Miloviću da sam izdiktira tekst priznanja i on je to uradio, a to za sud nije bilo validno jer nije bio prisutan advokat.

- Onda nalaze advokaticu Vesnu Radomirović, koja kršeći sva pravila advokatske etike, potpisuje da je bila prisutna sve vreme saslušanja - rekao je predsednik SRS.

Lider radikala izjavio je da zbog toga proces protiv Zvezdana Jovanovića mora biti poništen i vraćen na ponovno suđenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading