Istraga pokušaja upada u pevačicinu vilu: Evo gde su pobegli napadači na Cecu!

Autor:

Hronika

01.11.2018

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je pronašla mini kuper kojim su navijači Crvene zvezde 30. septembra udarali u kuću pevačice Svetlane Ražnatović, saznaje Srpski telegraf. Za vandalima se, međutim, još traga, a prema saznanjima policije, pobegli su iz zemlje i utočište najverovatnije pronašli na Kosovu!

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Cecina kuća

Snimak

- Napadači su odmah napustili Beograd. Prema operativnim saznanjima, uputili su se ka jugu Srbije i pritajili na Kosovu, gde imaju dobru mrežu jataka - kaže naš izvor blizak istrazi.

Sajt Republika ekskluzivno je objavio snimak nadzornih kamera na kojem se vidi kako vandali nešto pre sedam sati ujutru dolaze ispred pevačicine vile u Ulici Ljutice Bogdana i automobilima se zaleću u kuću, nakon čega su pobegli u pravcu Autokomande.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nemanja Arsenović

- Snimci kamera su značajno olakšali posao policiji. Na ulaznim vratima i okolnim stubovima ostali su tragovi farbe automobila prilikom udaranja vozila u vilu, a takođe, evidentna su i oštećenja na vozilima korišćenim prilikom napada na Ražnatovićevu - dodaje naš sagovornik.

Izvor: Napadači su odmah napustili Beograd i uputili su se ka jugu Srbije, gde imaju dobru mrežu jataka

 

 

Kada su kolima udarali u kuću, Ceca je najpre pomislila da neko provaljuje u kuću. Njeno obezbeđenje je odmah reagovalo, ali su vozači automobila već bili pobegli niz ulicu. Odmah je na lice mesta došla policija, koja je uradila uviđaj i uzela snimak sa bezbednosnih kamera od pevačice.

 

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/veljkoraznatovic
Veljko Ražnatović

Svetili se Veljku?

Ceca Ražnatović je nakon što su napadači identifikovani rekla da ih ne poznaje, ali da jedva čeka da budu uhapšeni, kao i da čuje zbog čega su u nedelju u ranu zoru automobilima naletali na njenu kuću, u kojoj su u to vreme spavali i petogodišnji blizanci njene rođene sestre. Motiv ovog napada javnosti nije poznat. Spekulisalo se da ima veze s Cecinim sinom Veljkom i prozivkom Arsenovića, koji je na utakmici napao grupu ruskih navijača.

Potraga

Nakon što je policija identifikovala napadače koji su bili u automobilima mini kuper i karavan raspisana je potraga za njima. Jedan od identifikovanih muškaraca je navijač Nemanja Arsenović Arsi, koji je u žižu javnosti dospeo u januaru prošle godine, kada je Nikola Vavić, brat vođe Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Aleksandra Vavića, upucan ispred poznatog prestoničkog kluba na Terazijama. Arsenović je odranije poznat policiji po brojnim incidentima, a krivični dosije ima od 14. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading