MONSTRUM: Pedofil (50) silovao devojčicu sa posebnim potrebama!

Autor: Republika

Hronika

31.10.2018

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su juče M. R. (1968) iz Subotice zbog sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad nemoćnim licem.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Sumnja se da je on, tokom oktobra ove godine više, puta obljubio četrnaestogodišnju devojčicu koja inače dete sa posebnim potrebama i učenik specijalne škole.

Kako nezvanično saznajemo on je sa devojčicom stupio u kontak preko poruka i iskoristio njeno stanje i navodno više puta seksualno iskorišćavao. Slučaj je otkriven kada je prema našim informacijama majka prijavila nestanak devojčice. Devojčica je istog dana zahvaljujući brzoj intervenciji policije pronađena kada je i otkriveno da je navodno M.R. počinio krivično delo za koje se sumnjiči.

Po nalogu višeg javnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i, uz krivičnu prijavu, biće priveden tužilaštvu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading