Nestala devojka iz Feketića otkrila šta joj se desilo!

Autor: informer.rs

Hronika

30.10.2018

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valentina Požonji (18) je u nedelju napustila porodični dom u Feketiću, pobegavši od kuće, a danas oko podneva su svi već bili u ogromnom strahu, da se devojci nije desila neka nevolja ili otmica, ili ne daj bože tragedija, kao u više sličnih slučajeva na severu Bačke, koji nisu rešeni.

RepublikaFoto: facebook.com/Pozsonyi Valentina
Valetina Požonji

Na sreću, Valentina je razumno reagovala i posle dva dana i dve noći provedene na ulici, vratila se u roditeljski dom. 

- Sada smo u povratku iz MUP-a u Malom Iđošu i mlađa 17. godišnja kćer je sa nama, i plačemo svi od sreće, da je naša Valentina ipak razumno dete. Iz bunta je otišla od kuće, ja jesam malo strog možda kao roditelj, ali supruga i ja brinemo za obe kćeri, pa obe su u pubertetu. Moramo znati gde su, sa kim su i šta rade. Možda je malo i društvo uticalo, dva dana nismo znali gde nam je glava, i evo Valentina je mislila i na nas, došla je kući - kaže radosnim glasom otac Mihalj Požonji.

Valentina kaže da jeste otišla od kuće, u nedelju posle podne, da je bila nesrećna i nije znala šta da radi.

- Ništa mi se nije loše desilo. Nisam se slagala sa odlukom da ne mogu da odem gde želim. Bilo je jako teško, jer nisam imala gde da odem. Otišla sam do kule, šetala sam čitavu noć. Bilo je jako hladno i umorna sam, pa sam danas odlučila da se vratim kući - kaže Valentina.

Kaže da se plašila tokom noći, da je bilo hladno, nije znala gde da se skloni i čitavo je vreme razmišljala šta da uradi. 

- Vratila sam se jutros oko 9 sati i uvukla se u svoj krevet. Nisu se naljutili roditelji, ne mogu da pričam - tihim glasom jedva izgovara reči Valentina.

Valentina kaže da je pogrešila, da ne bi više nikada to uradila i da te dve noći neće zaboraviti, jer je bila u strahu i za sebe i porodicu.

- Bilo je strašno tako ostati sam, u mraku i na hladnoći. Više nisam mogla ni da hodam, ni da mislim i vratila sam se kući - kaže Valentina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading