Srećan kraj potrage: Pronađena nestala devojka iz Feketića!

Autor: blic.rs

Hronika

30.10.2018

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valetina Požonji (18) iz Feketića za kojom porodica traga od nedelje je dobro i nalazi se trenutno u svojoj kući sa porodicom.

Foto: Privatna arhiva
Valetina Požonji

- Ćerka je dobro. Važno da je opet sa nama. Pustili smo je sada da se odmori i naspava, a sutra ćemo u policiju da damo izjavu i da se obave sve formalnosti. Mi smo je tražili i kada smo se vatili kući i ona je bila tu. Ne znam još uvek šta se sa njom sve dešavalo od nedelje, ali najvažnije mi je da je živa i zdrava. Hvala svima koji su nam pomagali da je nađemo i saznamo nešto o njoj – kaže Mihalj Požonji, Valentinin otac.

Kako je pre samo nekoliko sati izjavio Mihalj Požonji, učenica Poljoprivredne škole iz Bačke Topole je nestala u nedelju popodne.

Poslednji put je viđena u Lovćencu u ulici koja vodi ka železničkoj stanici, gde je videla njena komšinica koja je zaobišla automobilom.

- Raspitivali smo se i žena koja živi u blizini nam je rekla da je isto videla. Prepoznala je sa fotografije i seća se i da je imala ranac. Zapamtila je kako trči sa stanice u pravcu nečega ili nekoga, ali ne znamo da li automobila, kombija ili možda neke osobe. Žena pokušava da se priseti detalja, ali znamo da se nije ukrcala na voz. Pošto je bila proslava u blizni u tom delu je bilo puno kola, a ovde nema kamera. Pre toga je Valentina bila kod kuće i sve je bilo u redu, ali je pre nestanka imala jedan telefonski poziv – rekao je zabrinuti otac Mihalj Požonji.

Ono što je posebno zabrinulo porodicu koja je prijavila njen nestanak je da je Valentina ostavila i svoj telefon kod kuće i u njemu je njena porodica pronašla prepisku sa jednom agencijom za modele.

- Ništa nije ponela, samo jedan ruksak i jako je tanko bila obučena. Bili smo u policiji i rekli su mi da je devojka punoletna, ali mi smo u strahu da nije slučajno oteta. Ona je mirna, jako dobra, nikada nije pravila probleme. Inače, od juna je imala glavobolje i radili smo opsežne preglede koje su uzrokovane visokim krvnim pritiskom, ali ne znamo od čega. Valentina je odlična učenica, ima stipendiju. Vredna je i dobra. Jako se plašimo. Ona jeste punoletna, ali možda je u nevolji – rekao je tad Mihalj Požonji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading