Ovaj monstrum je prvi stanovnik srpskog Alkatraza!

Autor:

Hronika

30.10.2018

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Pančevu je početkom oktobra otvoren novi Kazneno-popravni zavod, za smeštaj 500 lica lišenih slobode, odnosno 300 osuđenika i 200 pritvorenika, a jedan od prvih stanara srpskog Alkatraza je monstrum koji je zaklao ženu pred decom.

Foto: Ilustracija

U najmoderniji srpski zatvor, koji je svečano otvoren 10. oktobra, već su počeli da se useljavaju pritvorenici, a prvi među njima je Siniša Radovančev (51), optužen da je 21. novembra 2017. ubio suprugu Biljanu Mijatović (30) u njihovom stanu u Pančevu, saznaju beogradski mediji.

- Radovančevu je u toku suđenje i on se nalazi u pritvoru. Bio je u Okružnom zatvoru u Pančevu i među prvima je prebačen u pritvor novog zatvora. To je i bio plan nadležnih - da se u novi kazamat najpre usele pritvorenici i osuđenici iz Okružnog zatvora, koji je smešten u centru Pančeva - kaže izvor i dodaje da je KPZ u Pančevu prvi pametni zatvor u Srbiji, koji može da se meri s najsavremenijim zatvorima Evropske unije.

 

 

Podsetimo, Radovančev je pre godinu dana nožem izbo suprugu, i to naočigled njene ćerkice (12) iz prvog braka o čemu možete da pročitate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading