Nezapamćen porodični zločin kod Zaječara: Ovo je čovek koji je ubio majku, a onda sebi prerezao grkljan!

Autor:

Hronika

29.10.2018

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalibor Petrović (36), koji je juče ujutru nožem ubio majku Goricu (57), a potom sebi prerezao grkljan u porodičnoj kući u Velikom Izvoru kod Zaječara, danima je planirao stravičan zločin! On je namamio majku da se vrati iz Nemačke, gde je radila, rekavši joj da je otac na samrti, a onda je svirepo ubio!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Dalibor Petrović

Zločin se dogodilo oko 06.30 na prvom spratu porodične kuće u Karađorđevoj ulici.

- Dalibor je lečeni psihički bolesnik. Kobnog dana nesrećna žena se probudila kako bi mu dala prepisanu terapiju, pošto je imao psihičkih problema. Petrović je tada iskoristio trenutak i nožem nasrnuo na nju! Ubo ju je najmanje deset puta po grudima, stomaku i vratu... - kaže izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: Prinscreen/TV Prva
Užasni prizori u kući Petrovića

Jovan, suprug ubijene žene koji se u trenutku zločina nalazio u prizemlju kuće, začuo je vriske i jauke i odmah pohitao da vidi šta se dešava.

- Upao je u sobu i bukvalno ugledao sina kako mu kasapi suprugu! Petrović je tada, uvidevši šta je uradio, nožem sebi prerezao grkljan. On je ubrzo po prijemu u zaječarsku bolnicu podlegao povredama - priča izvor.

Kako saznajemo, Petrović je ovaj zločin najverovatnije planirao duže vreme.

 Dok je robijao zbog ranjavanja komšije, Dalibor pozvao svoje, predstavio se kao stražar i rekao da im je sin umro

- Gorica je duže vreme radila u Nemačkoj kako bi mogla da izdržava supruga i sina. Bukvalno se samo dva dana pre zločina vratila u Srbiju na njegov poziv i shvatila da ju je nasamario, ali nije znala zbog čega - kaže izvor.

RepublikaFoto: Prinscreen/TV Prva
Kuća u kojoj se odigrao krvavi pir

Kako navodi, žena se nije iznenadila pošto ovo nije prvi put da im sin priređuje neprijatna iznenađenja. Petrović je više puta osuđivan za krađe drva, ali i pokušaj ubistva.

- On se pre nekoliko godina popeo na spomenik nastradalim ruskim vojnicima i tada iz lovačke puške pucao po meštanima. Jednog je ranio, pa je zaglavio u zatvoru. Jednom je sa robije pozvao roditelje, predstavio se kao stražar i rekao da im je sin umro. Jadni ljudi su kupili sanduk i krenuli da pripremaju sahranu, sve dok im iz zatvora nisu rekli da im je sin živ i zdrav - dodaje izvor.

Komšije: Ruke mu do lakta bile krvave

Prema rečima meštana Velikog Izvora, Dalibor je odmalena bio problematičan. Ipak, prvi komšija navodi da nije očekivao da će ovako nešto da se dogodi.

- Svakog jutra pijemo kafu, ništa nisam primetio čudno kod njega. Jutros, oko pola 7, došla je Hitna pomoć i policija, i odnela tela. Video sam kad su ga iznosili da su mu ruke bile do lakta krvave - rekao je komšija Tomislav Pelević.

Ubica imao poduži dosije

- Dilovanje

- Teške krađe

- Nasilno ponašanje

- Pokušaj ubistva

- Ubistvo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading