Manijak iz tramvaja se danima pre napada ponašao kao ludak! Nudio prolaznicima dolare, pa razlupao autobusku stanicu!

Autor: Republika

Hronika

26.10.2018

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je snimak na kom se vidi seksualno zlostavljanje tinejdžerke (15) u tramvaju razbesneo javnost, policija je uhapsila osumnjičenog (37) za ovaj gnusan napad, a ekipa Kurira danas se, u Krnjači gde on živi, uverila da je celo naselje u strahu.

Foto: facebook.com/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva
Manijak iz tramvaja

Komšije su nam tako poverile da su ga se, i pre događaja koji je potresao celu Srbiju, plašile, jer je, kako navode, bio vrlo nepredvidiv i incidentan.

- Znamo ga kao vrlo čudnog, pričao je po parku s vrapcima, nudio okolo neke izmišljene dolare, mumlao, mlatarao rukama, svi smo ga izbegavali... Viđali smo ga prethodnih dana po kraju kako tumara okolo, a pre nego što je sinoć ušao u pekaru sedeo je sat vremena ispred, jeo čokoladicu, prvo pričao sam sa sobom, a onda i skršio celu autobusku stanicu. Ponavljao je sam za sebe: "Da li da idem na posao ili pod Ostrog - priča za beogradske medije jedna komšinica koja je iz razumljivih razloga želela da ostane anonimna. 

Podsetimo, sinoć oko 23 časova policija je dobila poziv iz pekare na Zrenjaninskom putu. Kako se saznaje, na licu mesta je radnica pekare M. J. prijavila da je muško lice M. I. (37) ušao iza pulta, uzeo nož, odsekao dva parčeta bureka stavio u kesu i krenuo napolje.

Posle kratkog vremena patrola ga je našla nedaleko od pekare, legitimisala i privela. 

Tom prilikom je utvrđeno da se radi o muškarcu koji je seksualno uznemiravao devojčicu (15) u tramvaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading