Tragična sudbina žene koju su zatočili u Obrenovcu: Ceo život bila nečiji rob!

Autor:

Hronika

26.10.2018

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život Jelene V. (28), koja je skoro dve godine bila zatočena u selu kod Obrenovca i nad kojom su se brutalno iživljavali nevenčani supružnici Mileva M. (28) i Nenad P. (35), gori je od onoga što se može videti u najgorim filmovima! Kako Srpski telegraf saznaje, roditelji su je udali sa 13 godina, proživela je dve teške operacije tumora na mozgu, a od drugog supruga je dobijala batine od kojih se ledi krv u žilama.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Jelena V.

U porodičnoj kući nesrećne žene u jednom selu kraj Opova zatekli smo Jovu V., njenog teško bolesnog brata, dok su se roditelji nalazili na poslu. On nije želeo mnogo da priča o sestri, gotovo kao da ga njena muka i patnja ne zanimaju.

- Čuo sam šta joj se desilo, ali ne znam ništa o tome. Nisam je godinama video niti čuo, nisam upućen u njen život - govorio je brat Jova V., dok je komšinica dobacivala:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

- Reci pravu istinu, reci im! Reci da vas njen život nikada nije zanimao! Reci da ste se od rođenja ophodili prema njoj kao da vam nije ništa, da ste je bukvalno odbacili. Reci ljudima da joj je majka govorila da je prostitutka i još ko zna šta - vikala je komšinica, dok je Jova nemo gledao.

Kako smo saznali, Jelena je od malena imala težak život i bila je prepuštena sama sebi.

Komšinica: Jelenu je i porodica odbacila, majka joj je govorila da je kurva

- Prvi put su je udali sa 13 godina za čoveka koji je 20 godina bio stariji od nje. Rodila mu je jedno dete, ali je on ubrzo preminuo od karcinoma. Jedino se on ophodio prema njoj kako treba, nikada je nije udario niti joj rekao nešto ružno, ali nažalost sve je bilo kratkog daha - priča komšinica.

Nakon toga, Jelena se udala po drugi put za muškarca iz komšiluka, sa kojim je sve do razlaza proživljavala pakao.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

- Sa stomakom do zuba je išla u kukuruze i radila od jutra do mraka i nije joj teško padalo. Najteže od svega podnosila je batine koje je svakodnevno dobijala od tadašnjeg supruga. Krv joj je lila iz usta i nosa. Užas šta je jadnica proživljavala, a bila je toliko vredna i dobra. Njemu je rodila troje dece i svi su u hraniteljskim porodicama - navodi komšinica.

20 godina bio je stariji od nje prvi muž, za koga se udala dok je još bila dete

Razvod

Posle drugog razvoda, prijateljica Mileva M. joj je ponudila da ode da živi u Perlez, gde su za Milevinu braću udate tri Jelenine sestre.

- Tamo je bila svega nekoliko dana, kada joj je Mileva predložila da ode u Obrenovac da živi sa njom, njenim suprugom i njihovom decom. I ne sluteći šta je čeka, nesrećna žena je prihvatila i od tog momenta počinje najgori deo njenog života - dodaje naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading