NASTAVLJEN UVIĐAJ U SELU RAVNA REKA: Privedeni otac i sin, ne zna se ko je pucao!

Autor: Dragan ILIĆ

Hronika

25.10.2018

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inspektor Boban Miladinović, koji je ranjen u pucnjavi u selu Ravna Reka kod Despotovca pušten je iz ćuprijske bolnice jer je utvrđeno da mu je, srećom, sačma nanela samo ogrebotine po glavi, dok je njegov kolega pozornik Ljubiša Petrović sa povredama obe ruke zbog kidanja krvnog suda zadržan u kragujevačkoj bolnici. Iako su iste večeri privedeni otac i sin iz sela, još se ne zna ko je pucao na policiju jer nedostaje glavni dokaz - puška!

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Uviđaj još uvek traje

Svedoci

- Činjenica je da su dve osobe privedene na informativni razgovor, ali zvanično u ovom trenutku niko nije osumnjičen niti zadržan po nalogu tužioca jer se trenutno ne može sa sigurnošću potvrditi ko je pucao na policajce. Kriminalac kojeg su po dojavi zatekli na delu kako demontira menjač traktora bio je maskiran fantomkom i imao je rukavice. Pokrenuta je pretraga terena kako bi se našao krunski dokaz - puška iz koje su ranjeni Miladinović i Petrović, ali bez uspeha - kaže sagovornik iz istrage.

Drama u Ravnoj Reci počela je kada su Miladinović, Petrović i Srđan Ristić krenuli da provere dojavu da lopov demontira traktor. Sa policajcima su bili i lokalni šumar i jedan meštanin kao svedoci.

Napadača su policajci zatekli kako krade delove s traktora kada je zapucao na njih

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Ne zna se da li je pucao sin ili otac

- Policajci su opkolili jednu vrtaču i prvi je lopovu prišao pozornik Petrović. Legitimisao se i pitao ga šta radi. Kriminalac, shvativši da je uhvaćen, latio se lovačke puške pored sebe. Tada je i Petrović potegao pištolj, ali je lopov bio brži. Sitna sačma izbila je policajcu pištolj iz ruke. Smrti ga je spasao inspektor Miladinović, koji je uleteo unutra, pa je lopov cev puške usmerio ka njemu. Miladinović se bacio u stranu i imao je sreću da ga je sačma samo okrznula po glavi - prepričava naš sagovornik.

 2 policajca ranjena u okršaju

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Stariji Pterović je od ranije poznat policiji

Bekstvo

Lopov je iskoristio trenutak i brzo pobegao kroz šumarak. Iako je krenula opsežna potera, niko nije uhvaćen. Policiji su najsumnjiviji bili meštani Miroslav Petrović i njegov sin S. P.

- Bukvalno je pretreseno čitavo domaćinstvo - kuća, ekonomska zgrada, okućnica..., a kordon policije je češljao teren od stotinak metara ka okolnom šumarku. Puška i odeća koje je imao napadač nisu nađeni - dodaje naš izvor.

Činjenice

  • Nosio fantomku
  • Lopov demontirao menjač traktora
  • Imao fantomku i rukavice
  • Zapucao čim je video policajca
  • Pobegao kroz šumarak i nestao

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading