MARJANOVIĆ PONOVO PRED SUDOM: Dopuna istrage ubistva Jelene Marjanovića

Autor: Republika

Hronika

22.10.2018

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu dana 19. oktobra 2018.godine donelo je naredbu da Više javno tužilaštvo u Beogradu, u roku od tri dana od dana prijema naredbe suda, donese naredbu o dopuni istrage, radi boljeg razjašnjenja stanja stvari, da bi se ispitala osnovanost optužnice ovog tužilaštva od 27. juna 2018. godine, podignute protiv okrivljenog Zorana Marjanovića, kojem se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela teško ubistvo iz člana 114 stav 1 tačka 1 Krivičnog zakonika.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Zoran Marjanović

U naredbi ovog suda navedene su dokazne radnje koje je potrebno da Više javno tužilaštvo u Beogradu preduzme u okviru dopune istrage u cilju ispitivanja osnovanosti predmetne optužnice i postojanja opravdane sumnje da je okrivljeni učinio krivično delo koje mu se stavlja na teret, a koje dokazne
radnje su taksativno određene i rešenjem Apelacionog suda u Beogradu od 13. septembra 2018.godine, kojim je ukinuto rešenje Višeg suda u Beogradu o potvrđivanju optužnice Višeg javnog tužilaštva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading