DETALJI JEZIVOG ZLOČINA U OBRENOVCU: Milena i njen dečko zarobili devojku (28), držali je u lancima i TERALI NA OVAJ UŽAS!

Autor: Republika

Hronika

19.10.2018

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad P. (35) i njegova devojka Milena M. (27) uhapšeni su zbog sumnje da su više od godinu dana držali zatočenu dvadesetosmogodišnju ženu iz Vojvodine u Velikom Polju kod Obrenovca i primoravali je na prosjačenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Oni su uhapšeni u zajedničkoj akciji policije, SBPOK i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. 

- Pretresom kuće pronađena je dvadesetosmogodišnja žena iz Vojvodine koju su oni navodno primoravali na prosjačenje. Nesrećna devojka bila je u užasnom stanju, jer je od januara prošle godine živela u nehigijenskim uslovima! Policija sumnja da su Nenad P. i Milena M. zatočenu devojku čak vezivali lancima kako bi je sprečili da pobegne - kaže izvor iz istrage.

Mozak ove operacije, prema nezvaničnim informacijama, bila je upravo Milena M.

- Ona je oštećenu devojku poznavala jer su zajedno išle u školu u jednom mestu u Južnom Banatu. Znajući da se ona nalazi u veoma teškoj situaciji, da ima siromašne roditelje i da su korisnici socijalne pomoći, odlučila je da je namami da dođe u Veliko Polje - objašnjava sagovornik i dodaje:

- Obećala je da će stanovati zajedno, kao i da će joj Nenad P. pronaći posao. Međutim, po dolasku, devojci su oteli mobilni telefon, počeli da je primoravaju na prosjačenje i vezuju kako ne bi pobegla.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading