Istraga napada na porodicu Mićić, policija na korak do ključnog dokaza: Eksploziv postavljen na parkingu ispred Brankovog mosta

Autor: mediji, Republika

Hronika

18.10.2018

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija proverava video-snimke sa sigurnosnih kamera u blizini Brankovog mosta zbog sumnje da je bomba ispod automobila Nebojše Mićića (63), oca glumice i voditeljke TV Pink Marijane Mićić (35), postavljena baš na tom mestu, dok se vozilo nalazilo na parkingu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Uviđaj: Forenzičari skupljaju dokaze

"Golf 4" je, podsetimo, dignut u vazduh proteklog utorka u Ulici vojvode Stepe, dok je za volanom bio otac popularne voditeljke koji je samo pukom srećom preživeo.

Njega je jaka detonacije izbacila iz automobila dok se kretao ka svojoj staklorezačkoj radnji u Kumodražu, pa se veruje da je upravo zbog toga i preživeo. Prošao je s povredama bubne opne i desne ruke, ali su one sanirane, nakon čega je pušten na kućno lečenje.

Kako prenose beogradski mediji, policija radi na proveri snimaka sa sigurnosnih kamera, koji ih mogu dovesti do ključnih dokaza u rešavanju ovog slučaja.

- Automobil je prošlog utorka prvo vozio Nebojšin sin Milan i on ga je parkirao pored stepeništa ispod Brankovog mosta. Nakon izvesnog vremena vozilo je preuzeo Nebojša i njime krenuo na posao u Kumodraž. Auto je bio na zavučenom delu parkinga i postoji mogućnost da su napadači to iskoristili, sačekali pogodan trenutak iz zasede, a onda postavili eksploziv. Češljanjem video-snimaka policija može doći do ključnih dokaza koji ih mogu dovesti do napadača - navodi dobro obavešteni sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading