Istom bombom ubijen i saradnik Luke Bojovića: Voditeljka Pinka žrtva rata crnogorskih klanova

Autor:

Hronika

18.10.2018

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pod automobil golf 4, za čijim volanom je bio otac voditeljke Marijane Mićić, podmetnut je razorni plastični eksploziv C4, koji je korišćen u likvidaciji bliskog saradnika Luke Bojovića Siniše Milića Bosketa.

RepublikaFoto: Republika
Voditeljka u poseti povređenom ocu

Kako su se voditeljka i njena porodica našli na meti crnogorske mafije koja ratuje sa Bojovićevim klanom, još nije poznato, a ne isključuje se mogućnost i da je njihov auto tipovan greškom.

- U oba napada eksploziv je aktiviran na daljinski, a za razliku od Milića, koji je u eksploziji poginuo, voditeljkinog oca Nebojšu Mićića (63) spaslo je to što su mu vrata bila otključana, a prozori otvoreni, pa je uspeo da izađe iz auta u plamenu. U svakom slučaju ovaj napad ima mafijaški potpis koji koriste crnogorsko klanovi u obračunima - kaže naš sagovornik iz istrage.

 

 

On dodaje da postoji mogućnost i da je napadač, iako po svemu sudeći profesionalac, napravio grešku i bombu postavio pod pogrešan automobil.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading