HOROR: Na auto-putu izbio STRAVIČAN lančani sudar zbog DIMA, jedna osoba stradala!

Autor:

Hronika

18.10.2018

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na niškom auto-putu, u blizini isključenja za Kragujevac u smeru ka Nišu, danas se desio lančani sudar u kome je učestvovalo više vozila, a jedna osoba izgubila je život, potvrđeno je u kragujevačkom kliničkom centru.

RepublikaFoto: Tanjug
Lančani sudar koji se nedavno desio

Prema prvim informacijama, sudar je izbio zbog dima koji se nadvio nad putem, nakon što je neko palio nisko rastinje.

IZGOREĆEMO ZBOG NJIH! Pale strnjike na njivama, o žrtvama ne misle, a sada će kazne da ih opamete!

Na internetu su se pojavile fotografije, za koje se pretpostavlja da su sa lica mesta, a na kojima se vidi da su u sudaru učestvovali kamioni, automobili, kombiji...

.

Nezvanično, kombi je zakačio kamion zrenjaninskih registracija, a onda se automobil "bmw" zakucao u kombi. Nakon toga jedan kamion je naleteo na auto, da bi iza njega naišao drugi kamion koji se zakucao.

Vozač koji je poginuo nalazio se u kombiju koji je u udesu praktično smrskan. Vatrogasci su sekli vrata kako bi izvukli nesrećnog čoveka iz vozila. U tom trenutku još je davao znakove života i hitno je prebačen u Klinički centar u Kragujevcu gde je ipak podlegao teškim povredama.

U udesu je bilo i nekoliko lakše povređenih, a na licu mesta se mogu videti i table laminata rasute po putu, koje su se nalazile u jednom kamionu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading