DESET GODINA JE BILA ROBINJA! Monstrum iz Peći silovao i tukao maloletnu devojku, a na sudu ZGROZIO sve izjavom

Autor: alo.rs

Hronika

18.10.2018

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovska policija uhapsila je A.A. iz Peći koji je osumnjičen da je deset godina silovao devojku B.H. (26) i da je često zatočenu držao u kući gde se nad njom iživljavao.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

A.A. je prvi put napao devojku kada je ona bila maloletna, kada je imala šesnaest godina, a onda su napadi bivali sve češći. B.H. je celu deceniju trpela silovanja, udarce, pretnje, ucene i maltretiranje.

- Sve je počelo u avgustu mesecu 2008. godine. Tada je prvi put silovana a zatim se to sve češće događalo. Neprekidno joj je pretio silom, oružjem i devojka je, iz straha za život, pristajala na sve što je od nje tražio, kaže naš izvor iz Osnovnog suda iz Peći.

I kada je devojka bila na slobodi, A.A. je uhodio i znao je svaki njen korak. On je od nesrećne devojke napravio svoju robinju.

- Pretio joj je svakodnevno, nije joj dozvoljavao da komunicira sa drugim muškarcima, pogotovu ne sa onima koji su njenih godina - kaže izvor za Alo i dodaje da je A.A. devojci zabranio da se uda za drugog muškarca koji joj je ponudio brak.

Sve porekao

Uhapšeni A.A. na saslušanju u Osnovnom sudu u Peći rekao je da je B.H. njegova devojka i da je nikada nije silovao. On je kazao da je sa B.H. u vezi od njene šesnaeste godine.

- Porekao je da je izvršio silovanja i da je maltretirao devojku. Kazao je da je bilo manjih svađa ali da se sve na tome završavalo, kaže izvor iz suda. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

Prilikom pretresa kuće, policija je kod A.A. pronašla pištolj i municiju. Tim pištoljem je i pretio devojci.

- Žrtva je na posebnom tretmanu podrške. Sa njom radi grupa psihologa, kaže naš izvor iz Peći. B.A.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading