UŽASNI DETALJI BRUTALNOG ZLOČINA U KOČETINU: Majku polila benzinom i zapalila, a onda je dokrajičila jednom rukom!

Autor: novosti.rs

Hronika

16.10.2018

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalno ubistvo Nadežde Petrović (80) iz Kočetina, za koje se tereti njena psihički obolela ćerka Gordana (59) još je glavna tema u Žabarima i okolini. Kako je saopšteno iz požarevačke Policijske uprave, posle brzog hapšenja, Gordani je određeno zadržavanje do 48 sati.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Nezvanično se saznaje da je ćerka u noći između 13. i 14. oktobra najpre sačekala da majka zaspi, a onda ju je polila benzinom i zapalila. Kada je Nadežda skočila i skinula spavaćicu, pa počela da beži putem ispred njihovog dvorišta, Gordana ju je sustigla i počela da udara rukama i nogama. Posle još jednog bezuspešnog pokušaja da majku zapali, na kraju ju je zadavila i to - jednom rukom. Jer, zbog operacije karcinoma dojke, druga ruka joj je nepokretna!

Nadeždino beživotno telo je, na samo dvadesetak metara od njene kapije, zatekao meštanin Branislav Jovanović.

- Sav uznemiren, telefonirao mi je Ivica Crnogorac koji je u nedelju oko 9.30 prvi naišao na leš bez odeće, ali sa tragovima paljevine. Pozvali smo policiju i oni su Gordanu ubrzo pronašli kod komšija. Kažu, čim je izašla na vrata, odmah je priznala da je ubila majku - svedoči Branislav.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Nadežda Petrović je, inače, bila omiljena u Kočetinu. Imala je poljoprivrednu penziju, od koje je izdržavala i Gordanu. Druga ćerka joj je umrla, a treća živi u Austriji.

- Mnogo se mučila sa decom. Gordana je bila psihički bolesna i često se svađala sa majkom, a nije se baš najbolje slagala ni sa svojom ćerkom koja je udata u Petrovcu i ima troje dece. Jednom je otišla kod nje, ali se brzo vratila - kaže Jovanović.

Naložena obdukcija

Posle uviđaja, Nadeždino beživotno telo je po nalogu višeg tužioca poslato na odbdukciju, a na mestu gde je izdahnula je neko od komšija ostavio crvenu sveću. Pored se još vide nagorela zemlja i trava, te nekoliko palidrvaca.

Ako Gordani bude suđeno za ubistvo, preti joj kazna od 5 do 15 godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading