DVE ŽENE UBIJENE NA PEŠAČKOM U VRBASU ZA SAMO 2 DANA

Autor:

Hronika

15.10.2018

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve žene poginule su na pešačkom prelazu u Vrbasu za samo dva dana, kada je na jednu naletelo vozilo Hitne pomoći, dok je drugu udarilo privatno vozilo.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Naime, Jelica G. (74) iz Vrbasa poginula je u petak oko osam sati ujutru, kada je na nju na pešačkom prlazu u Ulici Narodnog fronta kod gimnazije "Žarko Zrenjanin" u Vrbasu naletelo vozilo Hitne pomoći kojim je upravljao tridesetsedmogodišnji vozač.

- Bilo je jezivo. Žena je starija i polako je prelazila ulicu. Ne znam da li je vozač Hitne žurio na neku intervenciju ili ne. U vozilu nije bilo pacijenata. Telo nesrećne žene je od siline urada odletelo i palo na asfalt. Davala je znake života, ali je, nažalost preminula u bolnici - rekao je jedan od očevidaca, prenose beogradski mediji.

Druga žena (80) je udarena juče u istoj ulici, odnosno na raskrsnici ulica Narodnog fronta i Ive Lole Ribara. Nju je udarilo privatno vozilo i ova nesrećna žena je podlegla povredama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading