Velja Nevolja se oglasio o tuči u Beton hali

Autor: alo.rs

Hronika

14.10.2018

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk (32) zvani Velja Nevolja, jedan od vođa navijača Partizana, oštro negira da ima bilo kakve veze sa demoliranjem kluba "Komitet" u Beton hali u Beogradu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Klub u kojem se desilo nasilje

Kako kaže, neprijatno je iznenađen dezinformacijama koje su dospele u javnost, a zbog pomenutih optužbi angažovao je svog advokata.

- Što se tiče dovođenja mene u vezu sa pomenutim sukobom, radi se o kleveti sa kojom apsolutno nemam veze i u njoj ne želim da učestvujem. Kao što znate, u kućnom sam pritvoru, i isključivo moj advokat se bavi dezinformacijama koje su dospele u javnost. To je sve što o pomenutoj temi imam da kažem - izjavio je juče za Alo! Veljko Belivuk.

Njegov advokat Nikola Ristović takođe je porekao svaku povezanost Belivuka sa demoliranjem kluba "Komitet".

- Ističemo da moj klijent Veljko Belivuk nema nikakve veze sa nedavnim događajima i to se lako može proveriti u spisima predmeta. Na kraju će Veljko Belivuk biti kriv i za nedavnu lančanu saobraćajnu nesreću, možda i tu ima neki navijač Partizana - istakao je advokat Ristović.

I vlasnik kluba "Komitet" objasnio je šta se te noći dogodilo.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Haos u Komitetu

- Iako nismo želeli da se oglašavamo u javnosti, posle raznih dezinformacija koje su dospele u medije naš stav se promenio. Za početak, neprijatne scene se jesu dogodile u subotu u ponoć, i ovom prilikom se izvinjavamo gostima koji su bili primorani da gledaju sve to, i da na nekin način budu prisutni kao očevici, a ne kao žrtve nasilja kako su neki mediji preneli. Klub nije razoren, nije demoliran i dan nakon neprijatne situacije bio je spreman za dalji rad. Klub "Komitet" nema apsolutno nikakve veze sa pomenutim sukobom, menadžment novootvorenog lokala je takav da on garantuje miran rad, a sigurni smo da će u narednim nedeljama i mesecima potvrditi da je neprijatna scena u subotu bila samo jedan izuzetak, a ne pravilo. Nijedan gost nije povređen i naš menadžment nema nikave veze sa navijačkim grupama, niti je ovaj sukob imao veze sa nečim sličnim. Kao klub smo u svakom segmentu apolitični i želimo da se stavi tačka u uplitanje pojedinih teorija zavere - rekao je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading