Stravična scena u školi u Sremskoj Mitrovici: Druga skinuli golog i zlostavljali na igralištu

Autor:

Hronika

12.10.2018

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv maloletne braće K. S. (12) i G. S. (14) zbog sumnje da su polno uznemiravali A. I. (11)!

Foto: Ilustracija

Braća su A. I. skinuli trenerku i donji veš, dirali ga po genitalijama i ismevali pred društvom!

Kako Srpski telegraf saznaje, incident se dogodio na igralištu Ekonomske škole "9. maj" u Sremskoj Mitrovici u trenutku kada je A. I. sa drugarima igrao fudbal. K. S. i G. S. su tada iz čista mira prišli žrtvi i počeli da ga maltretiraju.

- Oborili su ga na zemlju i pred ostalom decom počeli da mu skidaju pantalone. Dečak je sve vreme pokušavao da ih navuče i da se odbrani, ali bezuspešno. Posle trenerke skinuli su mu i donji veš, a onda su ga dodirivali po genitalijama - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Razbio mu lobanju na odmoru

Učenik petog razreda OŠ "Svetozar Marković" u Leskovcu teško je povređen na malom odmoru kada ga je drug gurnuo. Kako saznajemo, dečak je povređen kada ga je vršnjak tokom igre slučajno gurnuo, a dečak je udario glavom o zid! Dečak je hitno prevezen u bolnicu, gde mu je konstatovan prelom lobanje.

Dečakova trauma trajala je nekoliko minuta, nakon čega su K. S. i G. S. odlučili da ga puste.

- Sve vreme su se cerekali i ismevali ga pred ostalom decom. Kada su završili, A. I. se obukao i krenuo kući, a braća su mu tada zapretila da će ga pretući ukoliko ispriča nekome šta su mu uradili - kaže naš sagovornik.

Šta muči našu decu? SVAKI DRUGI UČENIK JE NERVOZAN

On dodaje da su ostala deca posmatrala čitavu situaciju i da niko nije pokušao da ga odbrani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading