Monstrum iz Bele Crkve dobio 20 godina robije zbog UBISTVA I POKUŠAJA SILOVANJA!

Autor: Tanjug

Hronika

12.10.2018

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 20 godina zatvora Ivana Novakova (39) iz Banatskog Brestovca zbog ubistva Jona Mezimkua Muju (54) u Beloj Crkvi prošle godine, ali i pokušaja silovanja i teške krađe.

Foto: youtube.com/BCNovosti
Dragica J. koju je Novakov pokušao da siluje posle ubistva

Ovom odlukom odbijena je žalba odbrane i potvrđena je presuda Višeg suda u Pančevu, objavljeno je na sajtu Apelacionog suda.

Novakov je osuđen jer je 5. oktobra 2017. godine u Beloj Crkvi, u pijanom stanju sa 4,5 promila alkohola u organizmu, ubio Jona Mezimkua Muju u njegovoj kući sa više uboda nožem.

Osuđen je i jer je kako se navodi u presudi: "pokušao da prinudi drugo lice na obljubu i sa njom izjednačen čin upotrebom sile i pretnjom da će neposredno napasti na život i telo tog lica, na naročito drzak način oduzeo tuđu pokretnu stvar i drugog lako telesno povredio sredstvom podobnim da telo teško povredi, odnosno zdravlje teško naruši".

Mediji su preneli ranije da je Novakov i ranije osuđivan i da je "pola svog života proveo po zatvorima". 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading