(VIDEO) Pištoljem na prodavačice u Zemun Polju!

Autor:

Hronika

12.10.2018

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašne scene nasilja snimljene su sigurnosnim kamerama u zemunpoljskom naselju Kamendin! Republika vam ekskluzivno prikazuje četiri snimka, a na nekima od njih možete da vidite maskirane maloletnike koji čak upotrebljavaju i vatreno oružje!

Foto: youtube.com/Republika
Napadač preti prodavačici u Kamendinu

U prvom prilogu, snimljenom s dve kamere u julu ove godine, možete da vidite dvojicu maskiranih napadača kako pokušavaju da obiju zamrzivač ispred jednog trgovinskog objekta. Oni su u više navrata uz upotrebu šipke pokušali da dođu do plena, ali im to na kraju nije pošlo za rukom.

Počektak akcije maloletnih kriminalaca možete da pratite otprilike od 1:45 minuta snimka.

Drugi snimak je stariji, nastao je u decembru 2015. godine, ali je daleko dramatičniji. Dva maloletna napadača su uz upotrebu oružja pokušala da opljačkaju istu radnju, dok su u njoj bile dve radnice. Pre nego što su krenuli u napad, kroz prodavnicu je prošlo troje dece!

I ovde takođe postoje snimci sa dve kamere, na kojima možete da vidite i kako napadač koji je ostao ispred objekta puca, ali i kako jedna od radnica uspeva da otera drugog, da bi se potom na licu mesta pojavila i policija...

Dolazak napadača možete da pratite otprilike od 3:35 minuta snimka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading