NESREĆA U KRALJEVU! U udesu 3 automobila i vozila Hitne pomoći, pukom srećom niko nije povređen

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

11.10.2018

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnom udesu koji se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodio dana, oko 10 časova ujutro, u Dositejevoj ulici u Kraljevu, srećom niko nije nastradao, a povređena je jedna žena iz Kraljeva Kraljeva.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

U udesu je učestvovalo tri automobila i sanitetsko vozilo Hitne službe kraljevačkog Doma zdravlja.

Pretpostavlja se da se sudar dogodio kada je „mazdu“ kraljevačke registracije, koja je krećući se iz pravca Kragujevca, pokušavala da skrene levo, otpozadi udarilo dostavno vozilo „folksvagen kedi“, takođe kraljevačke registracije i bukvalno je odbacilo u suprotnu kolovoznu traku kojom je nailazilo sanitetsko vozilo, dok je dolazeći iz pravca Kragujevca u „kedi“ udario i „fijat“ beogradske registracije.

Tom prilikom, kako se saznaje, povređena je žena koja je upravljala „mazdom“, dok su vozač saniteta, medicinska sestra, lekarka i rođak pacijenta po kojeg je išla ova medicinska ekipa, zadobili lakše povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading