Otkrivena istina o nestalom mladiću iz Niša: Njegov otac ne prestaje da plače!

Autor: D. I.

Hronika

08.10.2018

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je posle više od godinu dana potrage pronađen nestali mladić Nebojša Mladenović Šone (30) iz Donje Trnave kod Niša, obradovala je njegovog oca Miodraga, ali samo na kratko, jer Nebojša ne želi da se vrati kući!

Foto: twitter.com/NestaliSrbija
Nebojša Mladenović

Nebojša je nestao jula prošle godine kada je otišao po ličnu kartu u Niš i od tada mu se gubi svaki trag. Vest o njegovom pronalasku objavio je Registar nestalih lica Srbije, koji je u sastavu Fondacije Tijana Jurić.

- Sin mi se nije javio, niti me je iko zvanično obavestio da je pronađen. Najvažnije mi je da je pronađen živ i zdrav, mada kao otac tužan što ne dolazi kući da ga sretnem na kapiji i zagrlim - jada se njegov otac.

RepublikaFoto: ST/D. I.
Mladenovića pred kućom opsedaju novinari

Mladenović tvrdi da nije siguran zašto je Nebojša napustio roditeljski dom, ali veruje da je to bilo zbog nemaštine, jer im je struja isečena zbog duga, a kuća pod hipotekom.

Foto: ST/D. I.
Miodrag Mladenović

Da li će Nebojša da se vrati kući ipak sada zavisi samo od njega.

- Nebojša je očito pronašao svoje mesto pod suncem i da li će da se javi i vrati ocu i kada, odlučuje samo on. Bitno je da je potraga za njim bila uspešna. Ostalo su njihove porodične stvari - kaže Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić.

Otac kuka da sazna šta je sa sinom

Kako je ispričao jedan kućni prijatelj za Prvu televiziju, Nebojšini roditelji su razvedeni i majka živi u Nemačkoj.

 

- On i dalje kuka da sazna šta mu je sinom, kaže da je čuo od drugih da su ga našli, ali njemu se nije javio - navodi on.

Kada se radi o nestanku punoletne osobe, ukoliko bude pronađena, svi, uključujući i rodbinu, mogu biti obavešteni o mestu boravka samo uz njenu prethodnu saglasnost. Ukoliko ta saglasnost bude uskraćena, osobi koja je prijavila nestanak, saopštava se samo da je nestalo lice pronađeno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading