(FOTO,VIDEO) KRV I SRČA NA SVE STRANE! ZA DVA MINUTA NAVIJAČI DEMOLIRALI KOMITET

Autor:

Hronika

07.10.2018

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za grupom od 15 vandala koji su u subotu oko ponoći upali u novootvoreni klub "Komitet" u Karađorđevoj ulici u Beogradu i razlupali ceo lokal!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Komitet potpuno ruiniran

Nepoznati muškarci, od kojih su neki bili maskirani, naoružani palicama i šipkama, iznenada su uleteli u lokal i lomili sve pre sobom. Motiv napada zasad nije utvrđen.

Srča na sve strane

- Na udaru vandala prvo se našlo obezbeđenje noćnog kluba, koje su pretukli, a potom i gosti kluba koji je bio krcat! Pomahnitali napadači unštavali su stolove, lupali flaše, čaše, bukvalno sve što im je palo pod ruku - kaže očevidac napada.

Napadači nisu poštedeli ni devojke! Krvi i stakla je bilo na sve strane! Gosti su pokušavali da izvuku živu glavu

Prema njegovim rečima, u klubu je nastala panika, pa su ljudi bežali glavom bez obzira.

- Huligani nisu poštedeli čak ni devojke! Krvi i stakla je bilo na sve strane! Gosti su na sve načine pokušavali da pobegnu i izvuku živu glavu. Sakrivali su se ispod stolova, devojke su vrištale i plakale. Niko od šoka nije uspeo da reaguje, lokal je bio potpuno demoliran - dodaje očevidac.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Srča na sve strane

Ceo napad je trajao samo dva minuta, nakon čega su se huligani razbežali. Ubrzo su na društvenim mrežama osvanuli i potresni video-snimci na kojima se vidi kako dezorijentisana masa iz kluba na sve načine pokušava da pobegne i spase se od vandala.

Na jednom snimku vidi se da se tuča nastavila i ispred lokala, a kamere su snimile kako se dvojica mladića brutalno biju.

 


Policija na uviđaju

Policija je ubrzo posle napada izašla na lice mesta i obavila uviđaj.

- Uzete su izjave od svih svedoka, a policajci su preuzeli i video-snimke sa nadzornih kamera kluba, kao i okolnih lokala koji bi trebalo da budu od koristi u istrazi. Očekuje se da će vandali ubrzo biti identifikovani i privedeni - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.
Klub "Komitet" je inače otvoren veče pre napada.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

- Još uvek nije poznat motiv ovog stravičnog napada, kao ni ko stoji iza njega. Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti u vezi s ovim slučajem - dodaje naš sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading