ĆORKIRAN: Milan Dinić (25) imao nalog da ubije Šaranovića, pa završio iza rešetaka!

Autor: Republika

Hronika

06.10.2018

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Dinić (25) iz Niša koji se tereti da je krajem decembra 2016. godine planirao da ubije Danilovgrađanina Slobodana Šaranovića saslušan je večeras u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT).

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ilustracija

Dinić se ranije danas predao crnogorskim nadlženim organima.

- Završeno je saslušanje pred SDT. Zbog tajnosti postupka ne mogu da vam saopštavam bilo kakve detalje istog osim da je moj branjenik u ovoj fazi postupka iskoristio svoje zakonsko pravo i branio se ćutanjem te da mu je određeno tužilačko zadržavanje u trajanju od 72 časa i da će sutra biti izveden pred sudiju za istragu kako bi se odlučivalo o pritvoru- kazao je Damir Lekić, Dinićev advokat za blic.rs.

Svoju odluku da se preda i saopšti svoju istinu o celom slučaju, Dinić je pre nekoliko dana saopštio u razgovoru za Televiziju Vijesti dodajući da je izjavu povodom ovog slučaja već dao srpskim službenicima kriminalističke policije.

Dinić je, kako sumnja Tužilaštvo, sam pozvao Šaranovića i rekao mu da ima nalog da ga ubije a potom mu predao pištolj i mobilni telefon.

Pored Dinića, Specijalno tužilaštvo u martu ove godine donelo je naredbu o sprovođenju istrage i protiv 41-godišnjeg Baranina Alana Kožara, koji je u bekstvu.

Slobodan Šaranović ubijen je nekoliko meseci kasnije u Budvi ispred svoje zgrade. Ubica ni do danas nije pronađen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading