(UZNEMIRUJUĆI FOTO) STRAVIČNO RAZBOJNIŠTVO KOD APATINA: Kocem tukli baku po glavi zbog 400 EVRA!

Autor:

Hronika

06.10.2018

05:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka stara 80 godina iz sela Sonta brutalno je pretučena kada su joj zasad nepoznati razbojnici upali u kuću u potrazi za novcem.

Foto: facebook.com
Pretučena baka

Vest o zlostavljanju bespomoćne starice na društvenim mrežama podelila je izvesna Ana i izazvala bes i ogorčenje širom Srbije. Kako je objasnila, pljačka se odigrala 3. oktobra.

- Tamo negde u jednom od sokaka u selu Sonta, koje uvek spominjem kao poru u vremenu, gde se malo štošta menja i često mi se čini da je vreme stalo, 80-godišnjoj baki su pravalili u kuću, tukli su je kocem po licu, glavi, njenom starom nemoćnom telu i jednoj ruci koja još uvek funkcioniše i pomoću koje ona još uvek može jesti, češljati se i oblačiti sama. Njen muž je umro ove godine i ostavio joj je malo para, koje su, naravno, u banci. Ali to nije sprečilo dva momka da je prebiju i uzmu joj 400 evra i neku siću - napisala je Ana.

RepublikaFoto: facebook.com

Ona je izrazila nadu da će lopovi biti uhvaćeni.

- Ne da bi išli u zatvor ili bili pretučeni ili povređeni na bilo koji način, nego da bi njihova baka i deka i majka i otac i cela familija i prijatelji, kolege, školski drugari videli koga su odgojili, s kim su se družili i išli u školu. Bože pomozi tim osobama da ozdrave jer zasigurno samo teško mentalno obolele osobe mogu brutalno pretući staricu - napisala Ana.

RepublikaFoto: facebook.com

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading