DETALJI NESREĆE KOD NOVE VAROŠI: Pijan golfom ubio dečaka pa pokušao da se obesi!

Autor:

Hronika

04.10.2018

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Ivezić (4) poginuo je kad je na njega u selu Aljinovići kod Nove Varoši pijan golfom naleteo komšija Zdravko Topalović (41). Bahati vozač je posle nesreće pokušao da se obesi, ali su ga meštani spasli u poslednji čas.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, tragedija se dogodila 27. septembra ove godine, a mališan je sedam dana kasnije podlegao povredama u Dečjoj bolnici u Beogradu.

- Topalović je kobnog dana sedeo ispred jedne prodavnice i pio. U jednom trenutku seo je za volan s još trojicom prijatelja. Vozio je brzo, saputnici su ga upozoravali da uspori, ali on nije reagovao - priča naš sagovornik.

Kako dodaje, iznenada je naleteo na mališana kojeg je majka s još troje dece povela na proslavu seoske slave Krstovdan.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Nebojša je išao s jedne strane ulice, dok je majka s drugom decom bila preko puta. Iznenada je golfom naišao Topalović i pokupio mališana. Dečak je odleteo nekoliko metara i pao na asfalt. Majka mu je odmah pritrčala i uzela ga u naručje. Žena je vikala: "Ubi mi sina", a onda je otrčala kod komšija po pomoć - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Majka držala u naručju teško povređenog mališana i zapomagala: "Pomagajte, ubi mi dete"

Prema njegovim rečima, mališan je ležao bez svesti, otvorenih očiju.

- Teško povređeni dečak odmah je prevezen u bolnicu. Kad je video šta je uradio, bahati vozač je otrčao, a meštani su krenuli za njim. Ubrzo su ga pronašli obešenog o konopac u obližnjoj šupi. Skinuli su ga s vešala i spasli u poslednji čas, nakon čega je prevezen u bolnicu - dodaje naš sagovornik.

Nebojša Ivezić je nakon ukazane lekarske pomoći u užičkoj bolnici s teškim povredama glave prevezen u Beograd, gde je umro uprkos naporima lekara da ga spase.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading