OVO SU "HIJENE" KOJE SU NAPALE CECU!

Autor:

Hronika

05.10.2018

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i dalje traga za Nemanjom Arsenovićem (32) zvanim Arsa i Senadom Mahmutijem (30), istaknutim članovima navijačke grupe Crvene zvezde "Hijene", zbog sumnje da su automobilima udarali u kuću popularne pevačice Svetlane Ražnatović, pokušavajući da upadnu u vilu!

RepublikaFoto: youtube.com/srbix
TUKLI RUSE NA DERBIJU Arsenović (levo) i Avramović

Motiv ovog vandalskog čina i dalje se utvrđuje, a proverava se da li su navijači eventualno napali pevačicu sveteći se njenom sinu Veljku Ražnatoviću zbog komentara na društvenim mrežama zbog incidenta na poslednjem večitom derbiju, kad su "Delije" pretukle Ruse.

Krivične prijave

Zbog tuče na tribinama krivične prijave za nasilničko ponašanje podnete su protiv Arsenovića i njegovog pajtosa, jednog od vođa "Hijena" Uroša Avramovića. Obojica su odranije poznati policiji po različitim krivičnim delima. Inače, Zvezdina navijačka grupa "Hijene" okuplja manji broj pristalica i uglavnom vlada Novim Beogradom. Članovi su poznati po nasilnim metodama rešavanja sukoba, a bili su čak i proterani sa severne tribine Marakane.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ceca Ražnatović

- Arsenović je jedan od vodećih "Delija" na tribinama. On je još sa 14 godina počeo da puni krimi-dosije, a hapšen je i zbog napada na Nikolu Vavića, brata vođe Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Aleksandra Vavića. Arsenović je bio optužen i za ubistvo, ali je oslobođen krivice. Bio je osuđen na 10 meseci zatvora zbog dilovanja marihuane u dvorištu škole, a zajedno sa navijačem Ivanom Bogdanovim dovodio se u vezu i s nasiljem na fudbalskim utakmicama, za šta nije osuđivan - priča izvor Srpskog telegrafa.

Policija i dalje traga za Nemanjom Arsenovićem (32) i Senadom Mahmutijem (30), koji su kolima hteli da upadnu u kuću pevačice

Po krivičnim delima za Arenovićem ne zaostaje ni njegov ortak Avramović, koji se ne dovodi u vezu s napadom na Cecu, a protiv koga je podneto čak 15 prijava, dok je samo za dve osuđen.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/veljkoraznatovic
Veljko Ražnatović

Falsifikovanje

- On je pravosnažno osuđen na četiri godine i dva meseca zatvora jer je 2008. zajedno s jednim od vođa navijača Veliborom Dunjićem, koji je kasnije ubijen, napao i teško povredio Andreju Čogurića. Zbog falsifikovanja dokumenata osuđen je na godinu i četiri meseca robije - kaže naš sagovornik.

U vezu s "Hijenama" dovođen je i Dunjićev brat Rade, koji je bio optužen zbog sumnje da je u aprilu 2010. na utakmici Crvena zvezda - OFK Beograd hicima iz pištolja ranio Igora Vrevića, koji je predvodio navijače "Ajron bojsa" sa Senjaka. Protiv njega su podnošene prijave zbog droge, razbojništava i nasilničkog ponašanja.

Ko je Nemanja Arsenović
- prva prijava protiv njega podneta kad je imao 14 godina
- hapšen zbog napada na Nikolu Vavića
- osuđivan zbog dilovanja droge
- oslobođen optužbi za ubistvo
Ko je Uroš Avramović
- protiv njega podneto više od 15 prijava
- osuđen samo za dva dela
- teretio se za dilovanje droge
- sumnjičen za nedozvoljeno držanje oružja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zdjurdjevic

05.10.2018 08:13

A što su te hijene u međuvremenu napale i izudarali još mnogo ljudi, to vas nije interesovalo već sada kada su napali Cecinu kuću. Boli me ona stvar za Cecu. Ne brinem ja za nju ona je iz tog miljea i ima ko nju da brani. Brinu me oni koji su nezaštićeni a nalaze se po udarom huligana ni krivi ni dužni.

Odgovori 13 5