ISKOPAO TUNEL I "ZAPALIO"! UHAPŠEN VELIKI NARKO-BOS KOJI JE PRE 17 GODINA FILMSKI POBEGAO IZ MITROVICE!

Autor: Republika

Hronika

04.10.2018

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenački državljanin Marko Osel (53), za kojim je Srbija raspisala poternicu pre 17 godina posle spektakularnog bekstva iz zatvora u Sremskoj Mitrovici, uhapšen je u Italiji!

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Osel je uhapšen pošto je pokušao da se brodom iz luke Livorno prebaci na Sardiniju. Kada su ga karabinijeri identifikovali, pokušao je da ospori da je on čovek za kojim traga Interpol. Italijanski zvaničnici naglasili su da je reč o opasnom čoveku, koji će najverovatnije biti izručen Srbiji.

- Osel je 1996. bio uhapšen na graničnom prelazu Gradina, pošto je u hladnjači koju je vozio otkriveno 190 kilograma heroina. Posle sudskog postupka, osuđen je na 10 godina zatvora i prebačen u zatvor u Sremskoj Mitrovici - objašnjava izvor i podseća da je Osel pet godina posle hapšenja sa još trojicom osuđenika pobegao iz zatvora na neverovatan način.

- Prokopali su tunel dug 21 metar improvizovanim lopatama i ašovčićima. Početak tunela bio je ispod toaleta na kom je u danima kada je bekstvo pripremano stajalo obaveštenje da je neupotrebljiv. Drugi kraj tunela izlazio je sa druge strane zida - priseća se sagovornik.

Još uvek nije poznato čime se Osel bavio u međuvremenu i da li će biti optužen za još neka krivična dela.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading