Policija u Kruševcu DEMANTOVALA tvrdnje da nisu reagovali u slučaju majke kojoj je pedofil tražio da VIDI GOLU BEBU!

Autor: Republika

Hronika

04.10.2018

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Zarad istinitog informisanja javnosti želim da istaknem da su apsolutno netačne tvrdnje da policija u Kruševcu nije reagovala povodom prijave koju je naša sugrađanka podnela 28. septembra u vezi sa porukama pedofilskog sadržaja na društvenoj mreži "Fejsbuk" - kaže Miljan Petrović, načelnik Policijske uprave u Kruševcu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
MUP Srbije

- Želim najpre da podsetim javnost da je u Srbiji od 2013. godine na snazi tužilačka istraga, te da policija sve mere i radnje sprovodi isključivo po nalogu tužilaštva, odnosno da je za svaku od njih neophodan nalog tužioca.

Otuda su i u ovom slučaju policijski službenici odmah po prijemu prijave usmenim putem obavestili nadležnog zamenika tužioca koji je naložio da mu se dostavi prijava, što smo i učinili.

Policija je prijavu dostavila Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu, a dežurni tužilac se izjasnio da će navedeni predmet proslediti na rad Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Posebnom odeljenju za borbu protiv visokotehnološkog kriminala.

O daljem toku slučaja, odnosno o hapšenju osumnjičenog M.R. po nalogu pomenutog tužilaštva u Beogradu javnost je informisana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading