DELIJE HTELE DA UPADNU KOD CECE: PLANIRALI OSVETU VELJKU!

Autor: Z.N.

Hronika

04.10.2018

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za Nemanjom Arsenovićem (32) zvanim Arsa i Senadom Mahmutijem (30), istaknutim članovima navijačke grupe Crvene zvezde "Hijene", koji se terete za napad na popularnu pevačicu Svetlanu Ražnatović!

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Otkriveno ko stoji iza napada

Kako Srpski telegraf saznaje, Arsenović, koji ima debeo dosije, i Mahmuti su automobilima udarali u vrata vile folk dive na Dedinju pokušavajući da upadnu u kuću. Oni su se, prema rečima našeg sagovornika iz istrage, na ovaj vandalski čin odlučili sveteći se zbog komentara Cecinog sina Veljka Ražnatovića na društvenim mrežama povodom incidenta na poslednjem derbiju.

RepublikaFoto: instagram.com/vexraz96
Veljko Ražnatović

Podneta prijava

- Prema dosadašnjim informacijama iz istrage, do napada je došlo jer je Arsenović bio revoltiran Ražnatovićevim objavama u kojima je komentarisao incident na derbiju kad su pretučeni državljani Rusije. Glavni akter tog obračuna bio je upravo Arsenović, jedan od vodećih delija na tribinama, kao i njegov pajtos, takođe navijač, Uroš Avramović. Protiv njih je zbog tog incidenta podneta prijava - priča naš izvor iz istrage.

Kako dodaje, nakon što je Veljko Ražnatović prokomentarisao divljanje na tribinama, Arsenović je odlučio da mu se osveti, pa je zajedno sa Mahmutijem smislio plan kako bi mu napakostio.

Arsenovića iznervirao Veljkov komentar za prebijanje Rusa na derbiju

- Oni su u nedelju oko sedam sati ujutru seli u dva vozila, odvezli se do kuće Ražnatovića u Ulici Ljutice Bogdana i potom se više puta zakucali u betonske stubove i vrata vile. Potom su pobegli s lica mesta pored stadiona Marakana, ali su ih snimile sigurnosne kamere. Policija je odmah krenula u potragu za napadačima koji su samo tri dana kasnije identifikovani i privedeni - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nemanja Arsenović

Nasilničko ponašanje

U napadu vandala povređenih, na sreću, nije bilo, ali su članovi porodice Ražnatović bili u šoku i strahu zbog nesvakidašnjeg incidenta. Poznata pevačica je policajcima rekla da samo želi da se što pre sazna ko su akteri tog terorističkog čina, kao i zbog čega su pokušali da joj upadnu u kuću.

Ko je Uroš Avramović
protiv njega podneto više od 15 prijava
teretio se za dilovanje droge
zelenašenje
razbojništvo
nedozvoljeno držanje oružja
pokušaj ubistva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading