HTELI DA KIDNAPUJU UČENICU (11): Plašila sam se da više neću videti mamu!

Autor:

Hronika

04.10.2018

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za nepoznatom osobom koja je 27. septembra u naselju Žarkovo u Beogradu pokušala da otme devojčicu (11) koja se vraćala iz škole! Incident se dogodio oko 18 sati na uglu ulica Kosmajske i Solunskih boraca, a preplašena devojčica uspela je da pobegne i utrči u jedno dvorište i tako se spase.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ovde su pokušali da otmu devojčicu

Jedan čovek

Milan Savić, vlasnik kuće u koju je maloletnica pobegla kako bi sačuvala živu glavu, kaže za Srpski telegraf da je šokiran napadom koji se dogodio samo nekoliko metara od njegovog porodičnog doma.

- Sedeli smo u kući i samo je u jednom trenutku izbezumljeno u dvorište utrčala devojčica i počela da viče! Bila je jako uznemirena i kroz plač je rekla: "Pokušali su da me namame da uđem kola"! Ja sam se prestravio - priča Savić za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Milan Savić, komšija

Kako navodi, devojčica je ispričala da je automobil bio crne boje i da je u njemu videla jednog čoveka.

- Rekla je da se vraćala iz škole i da je pored nje stao automobil. Vozač joj se obratio i rekao da uđe unutra. Dete je bilo toliko uznemireno kad je uletelo u našu kuću, drhtalo je! U jednom trenutku mi je rekla: "U tom trenutku setila sam se mame i uplašila sam se da je više neću videti"! Mi smo odmah pozvali njene roditelje, pošto, igrom slučaja, moja snaja poznaje njenu majku - kaže Savić i dodaje da je po devojčicu došao otac.

Radnica obližnje prodavnice ispred koje je došlo do pokušaja kidnapovanja kaže da kobnog dana nije ništa sumnjivo primetila.

Savić: U dvorište mi je utrčala devojčica. Drhtala je i kroz plač rekla: "Pokušali su da me namame u auto"! Ja sam se prestravio

- Čula sam šta se desilo, ali ništa nisam videla. Samo je predveče u radnju uleteo otac te devojčice, čovek je bio potpuno izbezumljen i vikao: "Vratite kamere, vratite kamere, molim vas, pokušali su da mi uvuku dete u auto"! Prestravila sam se! Nažalost, mi nemamo kamere ispred prodavnice već samo unutar objekta, pa sam ga uputila u drugu radnju da tamo proveri da li su nešto videli ili snimili - kaže radnica.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Iz škole nisu komentarisali događaj

Škola bez komentara

Kako saznajemo, napadnuta devojčica je učenica petog razreda OŠ "Ljuba Nenadović" u Žarkovu, u čijoj blizini se desio incident. Direktorka ove škole, međutim, kao da nije baš zainteresovana za bezbednost dece na putu od kuće do škole, jer je njena reakcija izostala.

- Direktorka ne želi da daje izjave - kratko su rekli radnici obezbeđenja škole i izbacili novinarske ekipe iz ove ustanove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading