ISPOVEST MAJKE BEBE KOJU JE MALTRETIRAO PEDOFIL: Trčala sam da ga prijavim policiji, a prijava 5 DANA nije stigla do Beograda!

Autor: blic.rs

Hronika

03.10.2018

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kada sam dobila prve poruke pomislila sam da se neko šali, ali sam odmah shvatila da se niko ne bi šalio na takav način. Isto veče sam pozvala SUP u Kruševcu i pitala ih šta da radim. Rekli su mi da dođem ujutru i prijavim slučaj, i to sam i uradila."

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovako  priča majka bebe koja je preko Fejsbuka dobijala zastrašujuće poruke od Marka R. iz Kragujevca, koji je od nje tražio da fotografiše devojčicu golu i pošalje mu slike.

Pedofil sa Fejsbuka je saslušan i ubrzo pušten na slobodu jer je, kako je izjavila tužilac Slobodanka Raković, "bolestan čovek sa smetnjama u razvoju" i jer iako postoji krivično delo, "nije još određeno koje je, jer nije pronađena osoba kojoj je slao poruke".

Majka bebe koja je danima dobijala jezive poruke kaže da je zatečena izjavom nadležnih da nisu mogli da je pronađu.

Ona je danas, po drugi put, napisala prijavu protiv Marka R.

- Nikada mi nije bio prijatelj na Fejsbuku. Poruke mi je poslao u četvrtak uveče i slao ih je svakog dana sve dok nisam na svom profile objavila iste. Kada sam dobila prve poruke pomislila sam da se neko šali, ali sam odmah shvatila da se niko ne bi šalio na takav način. Isto veče sam pozvala SUP u Kruševcu i pitala ih šta da radim. Rekli su da dođem ujutru i prijavim slučaj što sam i učinila. Verujte mi da sam trčala do policije, htela sam što pre da sve prijavim. Od njegovih poruka mi nije bilo dobro. Tresla sam se. Pomislila sam koliko dugo je on uopšte gledao moj profil, a drugo, nikada nisam objavila sliku nagog deteta. Imam jedino fotografiju sa mora gde ona nosi pelene, ali mi je profil zaključan i on je mogao da vidi samo pojedine objave - kaže ova majka.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kako dodaje Marko R. joj je danima slao poruke iako mu nije odgovarala.

- Saznala sam da ima četiri profila, a meni je uvek pisao sa istog - kaže ona.

Kada je Kruševljanka otišla u policiju svojeručno je do detalja opisala sve šta se dogodilo i uz prijavu je priložila njegove poruke i internet adrese profila.

- U policiji su mi rekli da ga ne blokiram zbog daljeg istraživanja i zato nisam, ali je on mene blokirao čim sam objavila njegove poruke. Rečeno mi je u policiji da će moja prijava stići u Beograd u ponedeljak pošto oni u Kruševcu ne rade na takvim slučajevima. Očigledno da im ništa nije stiglo pošto je on saslušan i nije mu određena prijava pošto mene navodno nisu mogli da pronađu. Tek pošto se angažovao Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", kome sam se takođe obratila, kontaktirali su me danas iz Beograda. Rečeno mi je da im ponovo napišem prijavu i da je pošaljem mejlom. Takođe, rekli su da će za dan ili dva doći da razgovaraju sa mnom. Jako sam zahvalna Igoru Juriću. Smatram da bez obzira na zdravstveno stanje osobe od koje sam dobila one strašne poruke ne postoji ništa što mu daje za pravo da to čini – poručuje Kruševljanka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading