DA LI JE OVO PRETNJA: Evo šta je sin ubijenog ARKANOVOG prijatelja poručio GAVRIĆU pred izručenje Srbiji!

Autor: Republika

Hronika

01.10.2018

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da se Arkanov ubica, Dobrosav Gavrić (44), iz Južnoaričke Republike vraća u Srbiju, odjeknula je munjevitom brzinom. Tim povodom, na svom profilu društvene mreže Instagram, oglasio se Aleksandar Mandić čiji je otac, Milenko Mandić, ubijen sa Željkom Ražnatovićem.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Dobrosav Gavrić

- Fini čoveče, sada pokaži koliko si hrabar - napisao je Aca Mandić.

Aleksandar Mandić je sin Milenka Mandića, koji je s Arkanom ubijen 15. januara 2000. god.

Željko Ražnatović Arkan (48) ubijen je 15. januara 2000. godine u holu beogradskog hotela "Interkontinental". Napadači su ga pogodili sa tri hica u glavu, a tada su ubijeni i njegov prijatelj Milenko Mandić Manda (1956) i Dragan Garić (1953). Za ubistvo Ražnatovića, Okružni sud u Beogradu je 9. oktobra 2006. godine osudio Dobrosava Gavrića, kao i Milana Đurišića i Dragana Nikolića. Dobrosav Gavrić, bivši policajac, u Srbiji osudjen zbog toga ubistva na 35 godina, uhapšen je 2012. u Južnoafričkoj Republici.

POSLEDNJI POZIV

Kobnog 15. januara Aca se sa ocem čuo nekoliko puta. Poslednji put u 16:45. U tom trenutku, Arkan, Manda i Dragan Garić sedeli su u separeu hotela, dok je Svetlana Ražnatović obilazila butike. Nakratko sa njima je seo Ljubomir Mihajlović i fotografisao se. Ubica Dobrosav Gavrić je seo u separe iza i gledao u Arkana. Mandić je uzeo telefon i poslednji put pozvao Aleksandra.

Dobrosav Gavrić (44), osuđen je na 35 godina zatvora zbog ubistva Željka Ražnatovića Arkana (48) i dvojice njegovih prijatelja. Nalazi se u pritvoru u Kejptaunu, a kako stoje stvari, uskoro bi mogao da bude izručen Srbiji, nakon što je Ustavni sud Južnoafričke Republike odbio da mu dodeli status izbeglice u toj zemlji.

 

 

Ustavni sud je utvrdio da ne postoji osnov da se Gavriću dodeli status izbeglice zbog navodnog izvršenja zločina, koji, prema njihovoj konstataciji, nije bio politički. Takođe, sud je utvrdio da su Gavrićevi argumenti za dodeljivanje statusa izbeglice bili kontradiktorni. Sud se izjasnio da su srpski sudovi utvrdili da ubistvo nije bilo politički motivisano i da je Gavrić verovatno za zločin dobio novčanu nadoknadu.

Sve o Gavrićevom vraćanju u Srbiju pročitajte u dole priloženom linku.

Inače, Aleksandar Mandić je bio najbogatiji klinac 90-ih. Sa 7 godine je imao kola, nosio pejdžer i brendirane krpice. Nasledio je mnogo nekretnina, a bogatstvo se procenjivalo na 4 miliona. Međutim Mandić je za samo pet godina potrošio sve jer ga je ulica uzela pod svoje.

Aleksandar je danas u srećnom braku sa voditeljkom Marinom Kotevski, a pre nje bio je u vezi sa Marijanom Mićić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading