BIVŠEG ROBIJAŠA IZREŠETALI, PA OVERILI U GLAVU: Policija na tragu brutalnom ubici iz Železnika

Autor:

Hronika

28.09.2018

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je na tragu surovom ubici koji je likvidirao Predraga Kostića (42) iz Borče, čije je telo pronađeno na Starom vojnom putu kod Železnika u blizini Ibarske magistrale. Prema dosadašnjim informacijama iz istrage, pretpostavlja se da je Kostić doveden u šumu, a potom hicima iz pištolja upucan u stomak, grudi i glavu.

RepublikaFoto: e-stock/A. BAČLIJA
Policijski uviđaj na mestu zločina

Motiv zločina zasad nije utvrđen, a nastradali muškarac je odranije poznat policiji.

Lokva krvi

- Telo pored puta u lokvi krvi pronašao je taksista u četvrtak oko 22 sata i odmah pozvao policiju. Istraga je i dalje u toku, a postoje dve verzije brutalnog zločina. Prema jednoj, Kostić je, navodno, u drugom delu grada prisiljen da uđe u automobil, pa odvezen na pusto mesto i tamo izrešetan i ostavljen nasred puta. Po drugoj verziji, on je došao na sastanak na unapred dogovorenom mestu, ali se ispostavilo da je u pitanju sačekuša - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Policija ne isključuje ni mogućnost da je Kostića na mesto zločina dovezao neki poznanik koji ga je namamio u zamku.

RepublikaFoto: e-stock/A. BAČLIJA
Lokva krvi pored puta 

- Njegov automobil nije pronađen, pa ga je verovatno neko povezao. Istraga ide u više pravaca, a proverava se i da li se Kostić nekome zamerio, pa da je eventualno reč o osveti - dodaje naš sagovornik.

Poznat policiji

Prema njegovim rečima, Predrag Kostić je odranije poznat organima reda, a nedavno je izašao s robije.

- On je hapšen zbog razbojništava, teških krađa, kao i nanošenja teških povreda i nedozvoljenog držanja oružja. Postoje i indicije da je navodno bio umešan u neke poslove s narkoticima, pa se ne isključuje ni mogućnost da je izrešetan zbog droge - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Policija je izvršila uviđaj i uzela dokaze s lica mesta, a kako nezvanično saznajemo, napadač bi uskoro mogao da završi iza rešetaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading